BBQ Glaseeraus Kastike

Grillilihan glaseeraus

Itse käytän tätä kastiketta keitettyjen ribsien glaseeraukseen jolloin lihaan saadaan makea kuori ja kaunis väri. Voit aivan hyvin käyttää kastiketta myös lihan lisukkeena mutta siihen käyttöön tämä on hieman liian ohutta ja vahvan makuista.

BBQ Glaseeraus Kastike
Äänet: 2
Arvio: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Print Recipe
VaikeustasoHelppo
Annoksia Valmistelu
4 kylkiriviin 5 minuuttia
Kypsennys
5 minuuttia
Annoksia Valmistelu
4 kylkiriviin 5 minuuttia
Kypsennys
5 minuuttia
BBQ Glaseeraus Kastike
Äänet: 2
Arvio: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Print Recipe
VaikeustasoHelppo
Annoksia Valmistelu
4 kylkiriviin 5 minuuttia
Kypsennys
5 minuuttia
Annoksia Valmistelu
4 kylkiriviin 5 minuuttia
Kypsennys
5 minuuttia
Raaka-aineet
Annoksia: kylkiriviin
Valmistusohjeet
  1. Laita pieni kattila liedelle matalalle lämmölle
  2. Lisää ainekset kattilaan ohjetta ylhäältä alaspäin seuraamalla ja sekoita välillä vispilällä
    Glaseeraus-kastikkeen valmistukseen tarvittavat raaka-aineet
  3. Kun kaikki ainekset ovat kattilassa, nosta lämpöä, anna kastikkeen kiehahtaa ja ota sen jälkeen pois liedeltä
Reseptissä huomioitavaa
  • Ohjeen määrällä glaseeraa n. 2-3kg possun ribsejä.
  • Nestemäinen savu tai savuaromi (engl. Liquid Smoke) on luonnollista savua tislaamalla valmistettu mauste. Nestemäistä savua voi ostaa erittäin hyvin varustetuista ruokakaupoista tai esim. Vitacost-nettikaupasta (etsi "Colgin Liquid Smoke").
  • Jos fariinisokeri on päässyt hyllyssä kovettumaan (kuten minulla kävi) niin laita se mikroon täysillä tehoilla 30 sekunniksi niin pehmenee juuri sopivasti.
  • Parhaan tuloksen saat käyttämällä luomuhunajaa (suoraan kennosta purkkiin pastöroimatta ja mitään lisäämättä): http://www.iherb.com/Y-S-Eco-Bee-Farms-Raw-Honey-22-0-oz-623-g/
Jaa tämä resepti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.