Etusivu » Ruokaohjeet » BBQ Glaseeraus Kastike

Grillilihan glaseeraus

Itse käytän tätä kastiketta keitettyjen ribsien glaseeraukseen jolloin lihaan saadaan makea kuori ja kaunis väri. Voit aivan hyvin käyttää kastiketta myös lihan lisukkeena mutta siihen käyttöön tämä on hieman liian ohutta ja vahvan makuista.

Kastike valmiina lihan glaseeraukseen

BBQ Glaseeraus Kastike

Arvosana 3.77, ääniä 13
Tulosta Jaa Facebookissa
Ruokalaji: Grilli, Kastike
Annoksia: 4 kylkiriviin
Valmistelu: 5 minuuttia
Kypsennysaika: 5 minuuttia
Kokonaisaika: 10 minuuttia

Raaka-aineet

Valmistusohjeet

  • Laita pieni kattila liedelle matalalle lämmölle
  • Lisää ainekset kattilaan ohjetta ylhäältä alaspäin seuraamalla ja sekoita välillä vispilällä
    Glaseeraus-kastikkeen valmistukseen tarvittavat raaka-aineet
  • Kun kaikki ainekset ovat kattilassa, nosta lämpöä, anna kastikkeen kiehahtaa ja ota sen jälkeen pois liedeltä

Reseptissä huomioitavaa

  • Ohjeen määrällä glaseeraa n. 2-3kg possun ribsejä.
  • Jos fariinisokeri on päässyt hyllyssä kovettumaan (kuten minulla kävi) niin laita se mikroon täysillä tehoilla 30 sekunniksi niin pehmenee juuri sopivasti.

Samankaltaiset artikkelit

Yksi kommentti

  1. 5 stars
    Erinomainen yhdistelmä. Maustamattomat kyljet uuniin 150 astetta 2,5 tuntia, sieltä suoraan parilalle glaseerattavaksi. Kolme kierrosta kastiketta molemmille puolille keskilämmöllä paahtaen. 😛

3.77 from 13 votes (12 ratings without comment)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Reseptin arvostelu