Etusivu » Ostokset

Nautinnollisempaa ruoanlaittoa oikeilla välineillä

Käytössä olevat välineet ovat yksi ruoanlaiton nautinnollisuuteen eniten vaikuttavista asioista. Kun sinulla on tehtävään sopivat välineet, ruoanlaitto on helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa.

Parhaat keittiövälineet

Keittiövälineoppaissamme tutustutaan keittiön suosituimpiin pienlaitteisiin ja työkaluihin. Vertailujemme avulla parhaiden keittiölaitteiden löytäminen on helpompaa kuin koskaan.

Paras paistinpannu

Paras paistinpannu

Oikeanlaisen paistinpannun valinta on yllättävän vaikeaa sillä nykyään tarjolla on useista eri materiaaleista ja useilla erilaisilla pinnoitteilla valmistettuja pannuja. Paistinpannuvertailussamme tutustutaan kaikkien materiaalien ja pinnoitteiden hyviin ja huonoihin puoliin sekä selvitetään minkätyyppiseen kypsennykseen ne sopivat parhaiten. Selvitimme myös parhaan paistinpannun kuudessa eri kategoriassa.

Global:n ja MAC:n huippuveitset vastakkain vertailussa

Paras kokkiveitsi

Laadukas kokkiveitsi on keittiön tärkein työväline. Kokkiveitsi on suuri yleisveitsi jolla voi hoitaa lähes kaikki keittiön pilkkomistyöt. Katso vertailustamme mikä on paras kokkiveitsi useimmille sekä lisätietoa valintaperusteista, Japanilaisten ja Eurooppalaisten veitsien eroista, kokkiveitsen käytöstä ja teroituksesta.

Vertailussa parhaat airfryerit viidessä eri kategoriassa

Paras Airfryer

Airfryer oppaastamme löydät vinkit parhaan laitteen valintaan sekä suosittelemamme laitteen viidessä eri kategoriassa.

Lähikuva Vitamix tehosekoittimen terästä

Paras tehosekoitin

Tehosekoitin-oppaastamme selviää mm. mikä on paras tehosekoitin viidessä eri kategoriassa. Lue myös mitä pitää ottaa huomioon tehosekoitinta valitessa, mitä tehosekoittimella voi tehdä sekä parhaat reseptit.

Zojirushi riisikeittimet artikkelin pääkuva

Paras riisinkeitin

Riisinkeitin valintaoppaastamme selviää mikä riisinkeitin kannattaa hankkia, mikä on paras pienikokoinen vaihtoehto ja paras edullinen vaihtoehto. Artikkelissa on myös kattava opas riisilajeihin ja riisin kypsentämiseen.

Parhaat keittiövälinekaupat

Amazon.de

Amazon on maailman suurin verkkokauppa ja sen keittiövälinevalikoimakin hakee vertaistaan. Jotain valikoiman laajuudesta kertonee se että kirjoitushetkellä pelkästään paistinpannuja oli tarjolla yli 4000 erilaista. Amazonista voit siis ostaa todennäköisesti kaiken tarvitsemasi yhdellä kertaa. Tästä pääset selaamaan Koti ja keittiö -tuoteryhmää.

Valitsimme esittelyyn nimenomaan Amazonin Saksan osaston sillä muista poiketen se tarjoaa Suomalaisille ilmaisen toimituksen kun tilauksen loppusumma on yli 99 euroa. Tunnistat edun piiriin kuuluvat tuotteet tuotesivulla näkyvästä ”Free shipping” merkinnästä.

Amazonissa maksutavoiksi käyvät valitettavasti vain maksukortit eli Visa, Visa Electron ja Mastercard. Toimitusaika ilmaisella vaihtoehdolla on n. 1 viikko. Katso tästä yksityiskohtainen Amazon.de tilausopas.

https://www.amazon.de

Kokkiman

Kokkimanilla on yksi suomen laajimmista keittiövälinevalikoimista. Samasta paikasta saa kaiken ruoanlaittoon liittyvän veitsistä pannuihin ja grillitarvikkeista säilytysastioihin. Pääpaino on laadukkaissa tuotteissa joiden hinta on onnistuttu pitämään useimmissa tuotteissa edullisempana kuin kilpailijoilla. Kokkaustarvikkeiden lisäksi Kokkimanilta löytyy myös deli-, leivonta, juomatarvike, kattaus ja yrttitarha-osasto.

https://www.kokkiman.com