Etusivu » Info » Arvostelukäytäntö

Arvostelukäytäntö

Haluaisitko nähdä tuotteesi tai edustamasi tuotteen Mättömestarin arvioitavana? Mättömestari hankkii arvosteltavat tuotteet pääasiassa itse mutta otamme mielellämme myös valmistajien ja jälleenmyyjien lähettämiä tuotteita arvosteltavaksi. Tuotteen tulee täyttää seuraavat kriteerit ja tuotteen lähettävän tahon tulee hyväksyä nämä ehdot ennen lähetystä.

 1. Tuotteen pitää olla valmis tai puolivalmis elintarvike eli jotain syötävää tai juotavaa mutta ei kuitenkaan yksittäinen raaka-aine. Laitearvosteluihin otamme elektronisia tai mekaanisia keittiön pienlaitteita/tarvikkeita.
 2. Tuotteen pitää olla uutuus tai muuten vastikään laajasti saataville tullut eli emme ota vastaan jo pitkään markkinoilla olleita tuotteita. Poikkeuksena tuoteryhmät joista on mahdollista ja mielekästä toteuttaa usean tuotteen yhteisvertailu. Tällöin julkaisuaika on tuotteiden keräämisestä ja haastavammasta arvioinnista johtuen paljon pidempi.
 3. Tuotteen pitää olla heti tai lähiaikoina laajasti saatavilla suomalaisissa kaupoissa tai nettikaupassa (kohtuullisilla toimituskuluilla suomeen).
 4. Tuote pitää toimittaa sellaisena kuin se on yleisesti saatavilla tai tulossa saataville eli pakkauksen ja tuotteen pitää olla lopullinen myyntiversio. Tuotetta pitää myös olla riittävästi kuvattavaksi ja mahdollisesti useamman henkilön maisteltavaksi.
 5. Tuotteet arvostellaan suurinpiirtein siinä järjestyksessä kuin ne on hankittu/vastaanotettu eli viimeisin menee aina jonon perälle. Tällä hetkellä julkaisujono on n. 30vrk.
 6. Julkaistu arvostelu on aina yhden tai useamman henkilön rehellinen mielipide. Arvostelu julkaistaan riippumatta siitä onko se positiivinen vai negatiivinen.
 7. Tuotteet tulee toimittaa ilman vastaanottajalle (Mättömestari.fi) koituvia kuluja. Tämä koskee itse tuotteita sekä toimittamisesta koituvia kuluja. Tuotteet voidaan järjestää vastaanottajalle myös muin keinoin kuin postitse mutta tästä on sovittava etukäteen.
 8. Tuotteet siirtyvät vastaanottohetkellä vastaanottajan omistukseen ja pidätämme tämän jälkeenkin oikeuden olla julkaisematta arvostelua mistä tahansa syystä. Tuotteita tai sen osia ei palauteta lähettäjälle.
 9. Sivustolta löytyviä arvosteluja voi vapaasti linkittää ja jakaa mutta tekstin/kuvien kopiointi tai muu omiin tarkoituksiin käyttö on ehdottomasti kielletty. Voit myös lainata tekstiä tai käyttää kuvakaappauksia sivustosta kunhan lähde on selvästi ilmoitettu.
 10. Jos et pysty täyttämään näitä ehtoja mutta haluat silti lähettää tuotteen arvosteltavaksi niin kysy lisätietoja.

Osoitetiedot tuotteen lähetystä varten ja tarvittaessa sivuston kävijätilastoja saa ottamalla yhteyttä tällä lomakkeella. Kerro arvostelutarjouslomakkeella ainakin seuraavat asiat:

 • Kuka olet eli mikä taho tuotteen lähettää
 • Sähköpostiosoitteesi vastausta varten
 • Minkä tuotteen/tuotteet haluat lähettää arvosteltavaksi
 • Tuotteen valmistaja (jos eri kuin lähettäjä)
 • Tuotteen suositeltu myyntihinta
 • Tuotteen myyntikanavat
 • Jos olet nettikaupan edustaja niin kerro nettikaupan verkko-osoite
 • Ilmoita myös hyväksytkö tältä sivulta löytyvät ehdot ja haluatko kävijätilastoja

Arvostelukäytäntö on päivitetty viimeksi 01.10.2015