Etusivu » Info

Mättömestari.fi

Tältä sivustolta löydät Mättömestarin huolella testatut ja viilatut ruoka- ja juomareseptit. Pääpaino resepteillä on maukkaassa ja täyttävässä äijäruoassa mutta mukaan mahtuu aika-ajoin myös fiinimpääkin tekemistä. Pääpaino on aina kuitenkin maussa joten turhaa koristelua tai rasvan säästelyä ei täältä löydy.

Urbaanista sanakirjasta löytyy mättö-sanalle seuraavanlainen selitys:
”Ruoka. Ilman ihmeempiä hienosteluja valmistettu sapuska, jota on tarkoitus syödä paljon ja nopeasti.”

Mättömestarilla ei ole alan koulutusta. Kaikki opittu on haalittu kasaan kirjoista, televisiosta, netistä ja ennen kaikkea itse kokeilemalla mahdollisimman paljon. Älä ota siis kaikkea sivustolta lukemaasi absoluuttisena totuutena tai edes korrektina metodina. Mättömestari suhtautuu ruokaan vakavasti mutta pilke silmäkulmassa, sivusto on toteutettu samalla periaatteella.

Kun Mättömestari kokkaa, tämä pyrkii aina käyttämään laadukkaita raaka-aineita ja tekemään kaiken mahdollisen alusta alkaen itse. Poikkeuksena tilanteet joissa puolivalmisteen käyttö säästää merkittävästi aikaa eikä makuero tuoreeseen ole erityisen huomattava.

Ruoka- ja nettikauppojen valmismättö-, makeis-, mauste- ja juoma-arvosteluja sekä laajempia vertailuja luvassa satunnaisesti kun kaupasta löytyy jotain uutta ja mielenkiintoista. Arvostelemme myös suurien (laajasti saatavilla) pikaruokaketjujen uutuuksia. Seuraamalla Mättömestarin Facebook-sivua, Twitteriä, Instagramia ja RSS-syötettä saat aina tiedon lisätystä sisällöstä ensimmäisenä.

Ruoka-aineallergiat ja yliherkkyydet

Sivuston resepteissä ei ole huomioitu minkäänlaisia allergioita tai muita yliherkkyyksiä ruoka-aineille. Jos pystyt itse päättelemään raaka-aineluettelosta sopiiko resepti sinulle niin olet tervetullut kokeilemaan sitä. En kuitenkaan ota mitään vastuuta mahdollisista oireista.

Arvosteltavat tuotteet

Arvosteltavat tuotteet hankitaan pääasiassa omakustanteisesti nettikaupoista tai päivittäistavarakaupoista. Kun tuote on saatu valmistajalta tai myyjältä ilmaiseksi arviointitarkoituksessa niin tästä on aina maininta arvostelun yhteydessä. Huolimatta siitä onko tuote itse hankittu tai ilmaiseksi saatu, arvostelut ovat aina rehellisiä – omia mielipiteitä. Tuotteiden lahjoittajien kanssa ei ole sovittu arvostelun tuloksesta ja he ovat nämä ehdot hyväksyneet päättäessään tuotteet lähettää. Jos haluat tuotteesi tai edustamasi tuotteen Mättömestarin arvosteltavaksi niin lue täältä lisätietoa aiheesta.

Arvosteltaville tuotteille annetaan yhteenvetona tähtiluokitus väliltä 0.5 – 5. Tässä käytettävien tähtiluokitusten selitykset.

0.5 tähteä viidestä Ongelmajätettä
1 tähti viidestä Ei ihmisravinnoksi
1.5 tähteä viidestä Surkea
2 tähteä viidestä Huono
2.5 tähteä viidestä Menettelee
3 tähteä viidestä Hyvä
3.5 tähteä viidestä Erittäin hyvä
4 tähteä viidestä Loistava
4.5 tähteä viidestä Kategorian parhaimmistoa
5 tähteä viidestä Kategorian eliittiä

Tekniikka

Mättömestari.fi on toteutettu WordPress julkaisualustan päälle. Reseptien layout on toteutettu WP Recipe Maker -lisäosaa käyttäen.

Reseptit skaalautuvat täydellisesti myös kännykän tai tabletin ruudulle joten niitä on helppo lukea myös keittiössä kokatessa.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä niin ota rohkeasti yhteyttä tästä.