Etusivu » Ostokset » Ruokakassit

Valmis ruokakassi netistä kotiin

Mättömestari vertaili aiemmin netin ruokakauppoja ja nyt vuorossa ovat netin ruokakassipalvelut. Ruokakassipalvelut mahdollistavat ammattilaisten suunnitteleman ruokakassin tilaamisen, suoraan kotiin toimitettuna. Ruokakassissa on kerralla raaka-aineet vaikka koko viikon aterioihin, haluamallesi määrälle syöjiä. Mukana tulee myös aterioiden valmistusohjeet.

Tilaamalla valmiin ruokakassin kotiin, jätät väliin aterioiden ja ostoslistojen suunnittelun, reseptien etsimisen sekä itse kauppareissun. Kaupan päälle syöt todennäköisesti myös terveellisemmin kuin jos valitsisit kiireessä kaupan hyllyltä jotain syötävää. Kaikella tällä on tietenkin hintansa. Valmiissa ruokakassissa ostosten hinta suurinpiirtein tuplaantuu mutta sen voi ajatella palvelumaksuna säästyneestä ajasta.

Valmiit ruokakassit ovat kasvattaneet suosiotaan räjähdysmäisesti erityisesti Ruotsissa ja Tanskassa. Suomessa ne odottavat vielä läpimurtoaan mutta vaihtoehtoja on nyt jo tarjolla runsaasti.

Ruokakassipalvelut vertailussa

Valitsimme vertailuun Suomen suosituimmat ruokakassipalvelut mutta emme varsinaisesti laittaneet niitä paremmuusjärjestykseen. Yksiselitteisesti parasta ruokakassia on mahdoton valita sillä siihen vaikuttavat mm. syöjien määrä, ruokatottumukset, allergiat ja muut rajoitteet, budjetti jne. Lukemalla palveluiden esittelyt, valinnan tekeminen kuitenkin helpottuu huomattavasti.

Sannan Ruokakassi


Ruotsin suurin ruokakassiyritys eli Linas Matkasse investoi hiljattain suomalaiseen Keittiökaveri -palveluun ja samalla sen nimi muutettiin Sannan Ruokakassiksi. Sannan Ruokakassin sisällön suunnittelee ravitsemusneuvonantaja Sanna Lindroos. Ruokakasseissa on otettu erityisesti huomioon terveellisyys ja monipuolisuus. Pääpaino on huolella valituissa, viikottain ja sesongin mukaan vaihtuvissa kasviksissa, laadukkaita lihoja unohtamatta. Kalat on valittu WWF:n kalaoppaan mukaisesti ja ruokakassissa on aina mukana myös luomutuotteita.

Kirjoitushetkellä valittavissa on neljä erilaista ruokakassia joissa voi valita joko aterioiden tai ruokailijoiden määrän.

  • Pikakassi = 3 illallista, 2 tai 4 henkilöä, 39€ tai 59€
  • Perhekassi = 3 tai 5 illallista, 4 henkilöä, 59€ tai 79€
  • Gluteeniton Perhekassi = 3 tai 5 illallista, 4 henkilöä, 59€ tai 79€
  • Hedelmäkassi = 3.5kg hedelmiä, 15€

*Hinnat ovat uusien asiakkaiden alennushintoja jotka koskevat ensimmäistä tilausta

Tilatessasi ruokakassin, viikoittainen toimitus alkaa automaattisesti. Kestotilauksen voi kuitenkin lopettaa halutessaan vaikka heti ensimmäisen toimituksen jälkeen. Jos et peruuta tilausta, toimitukset jatkuvat viikottaisena. Voit myös pitää välillä taukoa tai vaihtaa kassin sisällön toiseen. Sannan Ruokakassilla on tyytyväisyystakuu jonka ansiosta puutteellinen toimitus tai pilaantuneet raaka-aineet korvataan kaksinkertaisena seuraavan laskutuksen yhteydessä.

Ruokakassi toimitetaan resepteineen suoraan kotiovellesi maanantai-iltaisin (klo 16.30-21.30). Jos et ole kotona toimitusaikana, kassi jätetään ovelle odottamaan ja saat siitä tiedot tekstiviestitse.

Toimitusalueeseen kuuluvat kirjoitushetkellä Uusimaa (Helsinki, Vantaa, Espoo), Turku ja Tampere. Tilauksen voi maksaa joko laskulla tai automaattisesti luottokortilta.

http://www.sannanruokakassi.fi/