Pulled Pork uunissa Pulled Pork eli revitty possu tai nyhtöpossu on yksinkertaisuudessaan iso pala hitaasti kypsennettyä possun niskaa tai lapaa joka lopuksi revitään hienoiksi suikaleiksi. Pulled Porkia valmistetaan eri tavoin ympäri maailman. Mättömestari on tykästynyt erityisesti makeahkoon Amerikkalaiseen versioon joka kypsennetään perinteisesti savustimessa. Mättömestarin version valmistus onnistuu ympäri vuoden tavallisessa kotiuunissa ja savuista makuakin siitä
barbecue
Dippikastikkeet
Dippikastike- ja majoneesireseptit Tässä kokoelma erilaisia omatekoisia dippikastikkeita ja maustettuja majoneeseja joita voi käyttää esim. friteerattujen ruokien, kasvisten, sipsien ym. dippailuun tai vaikka hampurilaisten, hot dogien tai kebablihan lisukkeena.
Ribsit Uunissa
Possun Ribsit uunissa valmistettuna Tätä ribsi eli rimpsuluu-ohjetta on kehitelty pitkään ja mielestäni tuloksena on koostumukseltaan ja maultaan parhaat ribsit kunhan vain aikaa on käytettävissä tarpeeksi. Kesällä mukaan saa halutessa vielä lisämakua savustamalla mutta ideana on resepti jonka voi toteuttaa koska tahansa, mausta juurikaan tinkimättä. Kiireessä ribsit valmistuvat myös keittämällä.
BBQ Glaseeraus Kastike
Grillilihan glaseeraus Itse käytän tätä kastiketta keitettyjen ribsien glaseeraukseen jolloin lihaan saadaan makea kuori ja kaunis väri. Voit aivan hyvin käyttää kastiketta myös lihan lisukkeena mutta siihen käyttöön tämä on hieman liian ohutta ja vahvan makuista.
BBQ (Barbeque) grillikastike
BBQ (Barbeque) grillikastike Tämä Jenkkityylinen Barbeque-kastike valmistuu hetkessä mutta vaatii autenttisen maun aikaansaamiseksi useita vähän harvinaisempiakin mausteita. Ohjeen määrillä syntyy vajaa litra valmista kastiketta.
Coleslaw eli Amerikkalainen Kaalisalaatti
Coleslaw kaalisalaatti Tällä ohjeella valmistat aidon, makean amerikkalaisen Coleslaw kaalisalaatin joka sopii erinomaisesti varsinkin kaikkien grilliruokien lisukkeeksi.