Etusivu » Arvostelu » Valkosuklaa keksimurujen ja mansikan kanssa (Kalev)
Suklaalevyn kääre

Valge šokolaad küpsisetükkidega ja maasikaga

Kategoria:Täytesuklaalevy
Valmistaja:Kalev
Paino ja kalorit/rasva/hiilihydraatit per 100g :100g / 533kcal / 30g / 59,2g
Hinta/ostopaikka:1,29€ (12,90€/kg) / Rimi (Viro)
Mättömestarin arvio:5 tähteä viidestä Kategorian eliittiä
Lukijoiden arvio:Ei ihmisravinnoksiHuonoHyväLoistavaKategorian eliittiä (1 arviota, keskiarvo: 5,00 / 5)

Valge šokolaad küpsisetükkidega ja maasikaga eli valkosuklaata keksinmurujen ja mansikoiden kera on Kalevin valmistama 100g painoinen valkosuklaalevy. Levystä on olemassa myös riisimuroilla ja mustikalla maustettu versio. Kalevin suklaalevyjä ainakin oli jossain vaiheessa suomessakin myynnissä mutta ne eivät tainneet täällä menestyä kovin hyvin. Testilevy ostettiin Rimi-ruokakaupasta Virosta ja se maksoi 1,29€ (12,90€/kg).

Valkosuklaa on itseasiassa melko kellertävää mutta se voi johtua joukossa olevista mausteista. Suklaa tuoksuu miedosti kuivatuilta marjoilta.

Itse valkosuklaa on täyteläistä eikä kovin makeaa ja se maistuu… noh, laadukkaalta valkosuklaalta.  Keksinmurut ovat todella pieniä ja mureita eli ne rouskuvat hampaissa mutta eivät ole häiritsevän kovia. Juurikaan mitään makua ne eivät levyyn lisää. Levyn päämauste eli mansikat on toteutettu erittäin onnistuneesti. Mansikanpalat maistuvat luonnolliselta, hillomaiselta mansikalta. Mansikat on ilmeisesti kuivattu, pilkottu ja lisämakeutettu eli ne ovat suklaan joukossa pieninä, tiiviinä ja todella makeina paloina. Vaikea sanoa onko valkosuklaa jätetty tarkoituksella hieman vähemmän makeaksi kuin yleensä mutta se toimii täydellisesti tässä yhdistelmässä. Vaikka mansikkaa ei tuoteselosteen mukaan olekaan kuin 7% sisällöstä niin sen voi helposti sanoa olevan levyn päämaku. Valkosuklaa toimii sille hyvänä pohjana ja keksit tuovat mukavaa suutuntumaa joten kyseessä ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote. Kun mitään moitittavaa tuotteesta ei löydy niin pakko antaa Mättömestarin historian toiset täydet pisteet!

Mansikanpalat näkyvät hienosti valkosuklaan joukossaTuotteen ravintosisältö

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *