Etusivu » Arvostelu » Battery Remix (Koff)
Battery Remix tölkki

Battery Remix

Kategoria:Energiajuoma
Valmistaja:Koff
Pakkauskoko ja kalorit/hiilihydraatit per 100ml (koko pakkaus):330ml / 55kcal (166.6kcal) / 13.1g (39.7g)
Hinta/ostopaikka:2,34€ + pantti (7,09€/L) / Hong Kong
Mättömestarin arvio:2.5 tähteä viidestä Menettelee
Lukijoiden arvio:Ei ihmisravinnoksiHuonoHyväLoistavaKategorian eliittiä (13 arviota, keskiarvo: 4,38 / 5)

Battery Remix feat. Strawberry & Lime on jatkoa viimevuotiselle Jungled Batterylle. Mansikalta ja limeltä maistuvan juoman luvataan virkistävän kuin energiajuoma mutta maistuvan virvoitusjuomalta. Mättömestari pitää energiajuomista eniten juuri original-Batteryn mausta joten tämä ei lupaa hyvää. Juomaa myydään 0.33l tölkissä ja Hong Kong tavaratalossa hinta oli 2,34€ + pantti eli litrahinnaksi tulee 7,09€. Remixissä on saman verran kofeiinia kuin normaalissa Batteryssa eli 32mg/100ml. Tauriinikin on tallessa (400mg/100ml) mutta kahvi- ja guaranauute on vaihtunut porkkana- ja mustaherukkauutteeseen. Vitamiineina juomassa on B3 (Niasiini), B5 (Pantoteenihappo), B6 ja B12.

Juoma on samaan tapaan houkuttelevan kirkkaanpunaista kuin hiljattain arvosteltu Teho Lite Redkin. Juoma tuoksuu voimakkaasti jellykarkkisekoitukselta.

Mausta on tosiaan valitettavasti poistettu kaikki energiajuomamaisuus ja jäljelle on jäänyt yli-imelä nallekarkki-imitaatio. Mansikka on todella esanssista ja limessä on vahva saippuainen jälkimaku. Maku alkaa kyllästyttää jo ennen kuin tölkin pohja näkyy ja käsi hapuilee jotain suolaista vastapainoksi. Monsterista tai muista karkkienergiajuomista pitäville tämä saattaa tosin maistuakin. Tuntuu että maku on kehitelty juuri sille kuluttajaryhmälle jonka paras juomavalinta energiajuomat ei välttämättä ole eli lapsille. Juoman piristävyyteen en ota tässä kantaa kuten en muissakaan energiajuoma-arvosteluissani.

Punaista energiajuomaa lasiin kaadettunaBattery Remix juoman ravintosisältö ja ainesosat tölkin kyljestä Battery Remix juoman ainesosat ja ravintosisältö

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *