Etusivu » Arvostelu » Bistro Mini Baguette Fromage & Jalopeno (Dr. Oetker)
Tuotteen myyntipakkaus

Bistro Mini Baguette Fromage & Jalapeno

Kategoria:Muut suolaiset pakasteet
Valmistaja:Dr. Oetker
Paino ja kalorit/rasva/hiilihydraatit per 100g (koko pakkaus):240g / 214kcal (513,6kcal) / 5.2g (12.48g) / 32g (76.8g)
Hinta/ostopaikka:2,65€ (11,04€/kg) / Prisma
Mättömestarin arvio:2.5 tähteä viidestä Menettelee
Lukijoiden arvio:Ei ihmisravinnoksiHuonoHyväLoistavaKategorian eliittiä (1 arviota, keskiarvo: 4,00 / 5)

Dr. Oetker Bistro Mini Baguettet ovat pakastealtaasta löytyviä, kuorrutettuja minipatonkeja joiden raaka-aineet ovat käytännössä täysin samat kuin pakastepizzoissa. Testiin valikoitui Jalapenolla maustettu vaihtoehto. Valmistajan tuotekuvaus kuuluu näin: ”kermainen jalapeno-chilikastike yhdistyy paprikaan, tuoreisiin yrtteihin ja pinnalle sulavaan, täyteläiseen edam- ja cheddarjuustoon.”. Makuvaihtoehtoja on kirjoitushetkellä yhteensä kuusi: Tomaatti, Jalapeno, Speciale, Salami, Jambon ja Hot Dog. Kahdeksan minipatongin pakkaus painaa yhteensä 240g ja se maksoi Prismassa 2,65€ (11€/kg). Sadassa grammassa tuotetta on 214 kilokaloria energiaa ja 5.2g rasvaa. Vaikka tämä ei tuotteesta mitenkään terveellistä teekään niin luvut ovat huomattavasti pienemmät kuin keskiverto pakastepizzassa.

Patongit lämmitettiin pakkauksen ohjeen mukaan 10-12min 220 asteessa eli käytännössä samalla ohjeella kuin pakastepizzatkin. Leivän kalpeaa väriä lukuunottamatta, minipatongit ovat kypsennettynä jopa houkuttelevan näköisiä. Pääasiassa raakaa paprikaa muistuttava tuoksu taas ei ole niin lupaava.

Kuten Dr. Oetkerin pakastepizzoissa, pohjaa on tässäkin vähän liikaa. Leipä on reunoilta kova ja sitkeä, keskeltä tiivis mutta sopivan ilmava mutta täytteiden alla limaisen kostea. Päämaku on selvästi paprika ja sipuli. ”Paprika” on oikeasti jalapenoa ja siitä tulee pientä tulisuutta viiveellä. Propsit tuoreen näköisistä vihanneksista, melkein kuin kuvassa. Tomaattikastike on melko mautonta ja oudon oranssia. Myöskään juustoa ei juurikaan maista. Tuotteen maku on ihan siedettävä joskin kaukana loistavasta mutta koostumus on tässäkin Dr. Oetker pakasteessa pielessä.

Tuote pakastettuna Lähikuva paistetusta tuotteestaTuotteen ravintosisältö ja ainesosaluettelo

 

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *