Etusivu » Arvostelu » Traditsiooniline Limonaad (A. Le Coq)
Virolaisen Limonaad -juoman pakkaus

Traditsiooniline Limonaad

Kategoria:Virvoitusjuoma
Valmistaja:A. Le Coq
Pakkauskoko ja kalorit/hiilihydraatit per 100ml (koko pakkaus):500ml / 40kcal (200kcal) / 9.9g (49.5g)
Hinta/ostopaikka:0,49€ + pantti (0,98€/L) / Rimi (Viro)
Mättömestarin arvio:3 tähteä viidestä Hyvä
Lukijoiden arvio:Ei ihmisravinnoksiHuonoHyväLoistavaKategorian eliittiä (24 arviota, keskiarvo: 4,75 / 5)

Traditsiooniline Limonaad eli yksinkertaisesti Perinteinen Limonaadi on Virolaisen A. Le Coq:n valmistama virvoitusjuoma. Pullossa lukee että juomaa on valmistettu alkuperäisen reseptin mukaisesti vuodesta 1936 ja nettisivulla kerrotaan että A. Le Coq on valmistanut juomaa vuodesta 1946.

Limonaadia myydään 0.33L lasipullossa sekä 0.5L ja 1.5L muovipulloissa. Testattu 0.5L pullo ostettiin Rimi-ruokakaupasta ja se maksoi vaivaiset 59 senttiä (sis. 0,10€ pantin). 100ml:ssa juomaa on 40kcal energiaa ja 9.9g hiilareita.

Juomasta lähtee todella mieto omenaviinimäinen tuoksu. Maistaessa ensimmäisenä huomaa että hiilihappoja ja sokeria on käytetty todella säästeliäästi. Juoma ei ole siis läheskään niin kuohuvaa tai makeaa kuin limut yleensä. Maku on oikeastaan juuri sellainen mitä väri antaa olettaa. Se on tavallaan yhdistelmä simaa johon fariinisokeria on käytetty todellä säästeliäästi ja Pommacia mutta miedommaksi lantrattuna. Mitään täysin vastaavaa ei suomesta kuitenkaan saa. Limonaad sopii miedon makunsa ja matalan hiilihapotuksen takia paremmin janojuomaksi kuin nautiskeluun. Toisaalta kaloreita on yhtä paljon kuin normaalilimuissa joten janojuomaksikin on paljon parempia vaihtoehtoja.

Täytyy sanoa että valitettavasti juoma oli juuri sitä mitä saattoi odottaa. Kiva nostalgiapläjäys mutta makukokemuksena melko tylsä.

Limonaadi on haalean siman väristäTuotteen ravintosisältöTuotteessa käyteyt ainekset

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *