Etusivu » Arvostelu » Hot Salsa (Grandiosa)
Tuotteen pakkaus

Hot Salsa

Kategoria:Pakastepizza
Valmistaja:Grandiosa
Paino ja kalorit/rasva/hiilihydraatit per 100g (koko pakkaus):590g / 210kcal (1239kcal) / 8.7g (51,33g) / 24g (141,6g)
Hinta/ostopaikka:4,35€ (7,37/kg) / Prisma
Mättömestarin arvio:2 tähteä viidestä Huono
Lukijoiden arvio:Ei ihmisravinnoksiHuonoHyväLoistavaKategorian eliittiä (7 arviota, keskiarvo: 2,00 / 5)

Grandiosan pakastepizza-uutuusmaku Hot Salsa löytyi Prisman pakastealtaasta ja sillä oli hintaa 4,35€ eli 7,37€/kg. 590 gramman painoisessa pizzassa on yhteensä 1239 kilokaloria energiaa, 51g rasvaa ja 141g hiilareita. Pakkauksen mukaan pizzassa on tomaattikastikkeen ja juuston lisäksi täytteinä mausteista jauhelihaa, sipulia, chiliä ja salsakastiketta.

Pakastetussa pizzassa jauheliha näkyy tunnistettavan suurina kokkareina ja chiliä (jos tölkkipepperoneja voi chiliksi kutsua) on reilusti. Salsa on ripoteltu juuston päälle pieniksi läiskiksi ja sipulikin joukosta erottuu isohkoina paloina. Pizza lämmitettiin ohjeen mukaan uunissa, lämmitykseen meni suoraan pakastimesta n. 14min. Lämmitettynä pizza tuoksuu vain miedosti lihalta ja salsalta.

Hot Salsa ei ole osa Grandiosan Kiviuuni-sarjaa joten pohja on pullamaisempi, paksumpi ja varsinkin keskustan läheltä sitkeämpi kuin esim. El Nachossa. Pohja on myös melko mauton sillä se ei ole esipaistossa saanut yhtään väriä. Pohja on siis muihin pakastepizzoihin verrattuna perustavaraa. Juusto vaikuttaa samalta kuin muissakin Grandiosan läpysköissä eli se on pakastepizzojen parhaimmistoa.

Tällä kertaa pizza nautittiin sivistyneesti haarukalla ja veitsellä reunasta sisäänpäin mutta tämä valinta osoittautui virheeksi. Reunaosa, jossa siis täytteitä ei juurikaan ole, maistuu todella tunkkaiselta einekseltä. Grandiosan tomaattikastikkeessa ei ennen ole ollut valittamista mutta ilman muita täytteitä se ei todellakaan maistu hyvälle tai sitten kyseinen maku tuli jostain muusta komponentista (pohja?). Lähempänä keskustaa täytteitä on reilummin ja maku paranee, ei tosin paljoa. Raikkaammassa El Nacho pizzassa pepperonit olivat mukava lisä mutta tässä niitä on paikoittain niin paljon että koko suupala maistuu säilykeliemeltä. Jauheliha on maustettu samalla tacomausteella jota El Nachostakin löytyi ja jälleen, se maistuisi paremmin muussa yhteydessä. Jauheliha on melko jäntevää eikä tunnu mukavalta (tai laadukkaalta) pureskellessa. Sipulinpalatkin tuntuvat jotenkin nahistuneilta eli ovat paikoittain kovia ja hampaissa narskuvia. Salsan makua ei juuri tomaattikastikkeesta erota eli sekin on melko tunkkaista. Jotain sitrusmaista siitä löytyy mutta se ei tätä sotkua enää pelasta. Tulisuutta on suomalaiseen makuun sopivasti mutta chilipää lähinnä nauraisi pizzan ”Hot Salsa” -nimelle.

Pizzassa on siis aivan liikaa (yhtä) voimakkaita ja liian suolaisiakin makuja ilman mitään tuoretta tai raikasta joten kokonaisuus ”menee tukkoon” eli on tunkkainen ja teollinen.

Tuote suoraan pakastimesta ulos otettunaTuote kypsennettynäTuotteen ravintoarvot, lämmitysohje ja raaka-aineet

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *