Etusivu » Arvostelu » Tuplasalami (Grandiosa)
Tuotteen myyntipakkaus

Tuplasalami

Kategoria:Pakastepizza
Valmistaja:Grandiosa
Paino ja kalorit/rasva/hiilihydraatit per 100g (koko pakkaus):330g / 270kcal (891kcal) / 14g (46.2g) / 25g (82.5g)
Hinta/ostopaikka:2.99€ (9,06€/kg) / S-Market
Mättömestarin arvio:2.5 tähteä viidestä Menettelee
Lukijoiden arvio:Ei ihmisravinnoksiHuonoHyväLoistavaKategorian eliittiä (15 arviota, keskiarvo: 3,93 / 5)

Grandiosan uudehkossa Tuplasalami -Kiviuunipizzassa on täytteinä tuplasti salamia, mehukasta ananasta, valkosipulia ja ripaus chiliä. 330g painoinen pakastepizza lähti mukaan S-Marketista 2,99 eurolla eli kilohinnaksi tulee 9,06€.

Tuplasalami-pizzassa on muista Grandiosan kiviuunipizzoista tuttu, ohut, keskeltä mehevä ja reunoilta rapea pohja. Tomaattikastike ja juusto ovat perustavaraa jääden täytteiden varjoon  mutta tehden kuitenkin tuotteesta pizzan. Lihaisalta tuoksuva pizza on heti uunista ulos ottaessa todella mehukkaan näköinen. Leikatessa kävi ilmi että mehukkuutta on vähän liikaakin sillä siivuista alkoi valua lautaselle pieniä rasvalammikoita. Täytteet peittävät tasaisesti koko pizzan isompia salamikiekkoja lukuunottamatta jotka ovat yhdessä läjässä pizzan keskellä.

Nimen mukaisesti pizzassa on kahta erilaista salamia. Pienemmät kiekot ovat mukavan rapsakoita, sopivan suolaisia ja lihaisan makuisia mutta eivät kovinkaan maustettuja. Isommat salamikiekot ovat mureita ja niissä on reilummin pakkauksen lupaamaa tulisuutta/pippurisuutta joskaan ei polttavan paljon. Lihaosastolla maku on siis kunnossa mutta pizzan lähestulkoon pilaa heikkolaatuiset ananakset. Niiden maku on todella teollinen muistuttaen pakastealtaan halvimpien pizzojen ananasta (ne tuplapaketissa myytävät Hawaii -pizzat). Jostain syystä myös paketissa luvatun valkosipulin maku on outo, tai lähinnä maku puuttuu. Pizzassa on kyllä sipulinpalasia mutta ne ovat epämiellyttävän rakenteettomaksi (muussaantuvaksi) käsiteltyä keltasipulia. Valkosipulia on siis todennäköisesti lisätty pizzaan jauheena mutta sen maku on lähes huomaamaton. Vaikka päämaku onkin salami niin valitettavasti viimeksi mainitut seikat saavat koko pizzan maistumaan hieman liian teolliselta.

Tuote pakastettunaPizza paistamisen jälkeenPizzasta valui lautaselle rasvalammikkoGrandiosa Tuplasalami -pizzan ravintosisältö, paisto-ohje ja raaka-aineet

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *