Etusivu » Arvostelu » Aqvia Yellow Moose (AGA)
Hiilihapotuslaitteille tarkoitettu energiajuoma Yellow Moose

Yellow Moose

Kategoria:Energiajuoma
Valmistaja:Aga
Pakkauskoko ja kalorit/hiilihydraatit per 100ml valmista juomaa580ml / 25kcal / 5.8g
Hinta*:7,50€ / Stockmann
Mättömestarin arvio:3.5 tähteä viidestä Erittäin hyvä
Lukijoiden arvio:Ei ihmisravinnoksiHuonoHyväLoistavaKategorian eliittiä (Ei arvosteluja)

Yellow Moose on hiilihapotuslaitteille tarkoitettu energiajuomatiiviste. AGA:n valmistama tiiviste on osa AQVIA-brändiä mutta käytännössä juoman voi valmistaa millä tahansa limsakoneella. Yellow Moose tiiviste myydään 580ml pullossa ja siitä saa valmistettua 5 litraa valmista juomaa. Tiivistettä myydään Stockmannilta ja vaihtelevasti K-ryhmän päivittäistavarakaupoissa. Pullollisen hinta on ainakin Stockmann verkkokaupassa 7,50€ joten valmiin juoman litrahinnaksi muodostuu kaikkien kustannusten (tiiviste, laite, kaasu) kanssa 1,82€ eli se on aavistuksen edullisempaa kuin kauppojen halvimmat valmis-energiajuomat.

Tuoteselostetta tutkimalla selviää että juomassa ei ole piristävinä ainesosina muuta kuin sokeria ja kofeiinia eikä kofeiinin määrää ole edes ilmoitettu. Mitään muuta perinteisesti energiajuomista löytyvää kuten guaranaa, tauriinia tai vitamiineja juomassa ei siis ole. Tämä ei testaajalle ole ongelma sillä energiajuomia kuluu vain maun takia mutta jos haluat juomasta nopean energiaboostin niin Yellow Moose ei välttämättä ole paras vaihtoehto.

Juoma tuoksuu jotenkin vahamaiselle ja on väriltään hieman liian vaaleankellertävää jos väriksi on haettu perinteistä energiajuomaa. Maku on onneksi todella positiivinen yllätys. Yellow Moose maistuu aivan tavalliselle, Batterymaiselle energiajuomalle ja se on toteutettu hyvin. Maku on sopivan voimakas, makea, hapan ja ”suuta kuivattava”. Kaikki ominaisuuksia joita ainakin testaaja hyvästä energiajuomasta hakee. Tauriinin, guaranan, vitamiinien ja/tai muun ”mausteen” puuttuminen tekee mausta tylsähkön mutta se ei juurikaan haittaa.

Yellow Moose on helposti AGA:n testiin lähettämistä AQVIA-makutiivisteistä testaajan suosikki vaikka Raspberry saikin paremmat pisteet (eri kategoriassa).

Aqvian (Aga) energiajuoman tuoteselosteAGAn limsatiivisteen raaka-aineet

*Tuote vastaanotettiin ilmaiseksi arvostelua vasten

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *