Etusivu » Arvostelu » Pulled Pork Pita (Vataja)
Vatajan Pulled Pork Pita pakkaus

Pulled Pork Pita

Kategoria:Eines
Valmistaja:Vataja
Paino ja kalorit/rasva/hiilihydraatit per 100g (koko pakkaus):175g / 195kcal (341kcal) / 5.1g (8.9g) / 26g (45.5g)
Hinta/ostopaikka:2,99€ (17,09€/kg) / Kauppahalli24.fi
Mättömestarin arvio:3 tähteä viidestä Hyvä
Lukijoiden arvio:Ei ihmisravinnoksiHuonoHyväLoistavaKategorian eliittiä (3 arviota, keskiarvo: 3,33 / 5)

Vatajan Pulled Pork Pita on 175g painoinen, revityllä pussunlihalla täytetty pitaleipäeines. Tuotteen voi lämmittää nopeasti mikrossa ja pakkauksessa on mukana lautanen sekä pieni pussillinen bbq-kastiketta joten tuote sopii hyvin myös evääksi. Tuote ostettiin Kauppahalli24 nettiruokakaupasta ja sillä oli hintaa 2,99€ (17,09€/kg). 100g tuotetta sisältää 195kcal energiaa, 5.1g rasvaa, 26g hiilareita ja 11g proteiinia. Lihatäytteen määräksi ilmoitetaan 45% ja ainesosaluettelosta löytyy 7 eri E-koodia. Tuote maisteltiin sellaisena kuin se paketissa on eli mitään ylimääräisiä täytteitä ei lisätty.

Vatajan pulled pork liha on selkeästi tunnistettavissa kokolihaksi. Lihan syyt erottuvat selvästi ja mukana on isompiakin kimpaleita. Valitettavasti liha kuitenkin maistuu teollisella suolaliuoksella kyllästetyltä eikä sitä todennäköisesti pystyisi possuksi tunnistamaan pelkästään maistamalla. Mitään kummempia mausteita ei lihaan ole lisätty.

Mukana ollut BBQ-kastike on todella makeaa ja etikkaista. Lähinnä siitä tulee mieleen ketsuppi johon on lisätty varovasti mausteita ja savun makua. Ei pahaa mutta ei loistavaakaan.

Pitaleipä on varsin sitkeää ja sitä on hieman liikaa suhteessa täytteisiin. Se ei myöskään maistu juuri millekään. Itse täytteitä lisäämällä (esim. kasviksia) suhde olisi parempi.

Moitteista huolimatta ja vaikka maku onkin aika tasapaksu ja yllätyksetön niin nopeana lounaana tai välipalana kokonaisuus vaan jotenkin toimii. Vatajan pita päihittää ainakin suurimman osan einesburgereista ja hodareista mennen tullen.

Tuotteen ravintosisältö ja ainesosatTuote avattuna lautasellaLähikuva pitaleivän sisällä olevasta possunlihasta

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *