Etusivu » Arvostelu » Milk Chocolate with Neo (Bellarom)
Milk Chocolate with NEO pakkaus

Milk Chocolate with NEO

Kategoria:Täytesuklaalevy
Valmistaja:Bellarom
Paino ja kalorit/rasva/hiilihydraatit per 100g (koko pakkaus):200g / 545kcal (1090kcal) / 33.4g (66.8g) / 53.8g (107.6g)
Hinta/ostopaikka:1.79€ (8,95€/kg) / Lidl
Mättömestarin arvio:2 tähteä viidestä Huono
Lukijoiden arvio:Ei ihmisravinnoksiHuonoHyväLoistavaKategorian eliittiä (10 arviota, keskiarvo: 3,90 / 5)

Bellarom on ilmeisesti Lidlin oma tuotemerkki tai ainakin suomessa tuotteita myydään vain Lidleissä. Neo-keksit taas ovat Sondey nimisen yrityksen valmistamia päivänselviä Oreo-kopioita. Tässä suklaalevyssä yhdistyy siis Bellarom maitosuklaa ja Neo-keksinmurut.

200 gramman painoisessa levyssä on kaloreita 545kcal/100g ja hiilareita 53.8g/100g. Hinta Lidlissä oli 1.79€ (kuitti hävisi, korjatkaa jos väärä tieto). Ensivaikutelmat levystä ovat että suklaa näyttää paljon paremmalta pakkauksen kuvassa kuin mitä livenä. Suklaasta puuttuu kokonaan kiilto ja palakokokin on todella suuri. Pakkauksesta voi myös nopealla vilkaisulla saada kuvan että levyssä on täytteenä kreemiä vaikka todellisuudessa sitä ei tuotteessa ole.

Suklaa tuoksuu selvästi kaakaovoilta mutta maku on perus-suklaata, ehkä vähän halpaan ”pääsiäismunasuklaaseen” kallistuvaa. Suklaan suutuntuma on kalkkinen ja suuta kuivattava. Kuivat keksinpalat vain korostavat tätä. Keksi maistuu jokseenkin samalta kuin itse suklaa joten suutuntuman lisäksi ne eivät mitään kokonaisuuteen anna. Levy kaipaa selvästi myös sitä kreemiä joka kekseihin muuten näyttää kuuluvan, tällaisenaan maku on tylsä. Suklaa ei myöskään sulanut kädessä vaikka isoa palaa ehti pidellä pitkän aikaa. Tämä kertonee jotain myös suklaan suussasulavuudesta. Raaka-aineluettelossa kaakaovoi ilmoitetaan toisena joten kyllä tämän ihan oikeaa suklaata pitäisi olla, lopputulos ei kuitenkaan Mättömestaria miellytä.

Bellarom keksitäytesuklaan sisältö ja tuotetiedot Irrotettu rivi NEO keksitäytesuklaata

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *