Etusivu » Arvostelu » Battery Black Edition (Koff)
Musta uutuus-Battery

Battery Black Edition

Kategoria:Energiajuoma
Valmistaja:Koff
Pakkauskoko ja kalorit/hiilihydraatit per 100ml (koko pakkaus):330ml / 50kcal (165kcal) / 11.5g (38g)
Hinta/ostopaikka:2,35€ + pantti (7,05€/L) / R-Kioski
Mättömestarin arvio:4 tähteä viidestä Loistava
Lukijoiden arvio:Ei ihmisravinnoksiHuonoHyväLoistavaKategorian eliittiä (10 arviota, keskiarvo: 4,00 / 5)

Ainakin R-Kioskille oli ilmestynyt uusi versio Battery -energiajuomasta. Ostoksilla jäi hieman epäselväksi onko tölkin sisältö muuttunut sillä Black Edition lisänimen ja mustan tölkin lisäksi pakkauksessa ei ole mitään mainintaa muutoksista.

Ärrän ”kaksi vitosella” -tarjouksella tölkin hinnaksi jäi pantteineen 2,50€ eli yli 7,50€/l. Kova hinta virvoitusjuomasta mutta normaalihinta Batterylle. Juomassa on Batteryn tutut 32mg/100ml kofeiinia, 400mg/100ml tauriinia sekä kahvi- ja guaranauutetta. Vitamiineina juomassa on B2 (Riboflaviini), B3 (Niasiini), B5 (Pantoteenihappo), B6 ja B12.

Tuoteselostetta tarkemmin tutkimalla selviää että sisällössä ei ole muuttunut mikään muu kuin yksi lisätty väriaine. E150d on saanut kaveriksi E153:n eli lääkehiilen. Lääkehiili antaa juomalle haalean läpikuultavan mustan värin. Kirkkaassa valaistuksessa Batteryn tuttu tummankellertävä ominaisväri erottuu myös taustalla. Mausta ei voi sanoa muuta kuin että se on täsmälleen sama kuin perusversiossakin.

Battery on edelleen Mättömestarin suosikki-energiajuoma ja saisi arvostelussa täydet viisi tähteä. Tämä uutuus on kuitenkin niin turha että ylimääräisestä väriaineesta tiputetaan yksi tähti.

Mustaa Battery -energiajuomaa lasissaBlack Editionin tuoteseloste

Samankaltaiset artikkelit

Yksi kommentti

  1. Omasta mielestä ei niin imelän makunen, kun normi battery. Omasta mielestä parempaa, kun normaali.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *