Etusivu » Arvostelu » DYNAMI:T (A. Le Coq)
Dynamit energiajuoman tölkki

DYNAMI:T

Kategoria:Energiajuoma
Valmistaja:A. Le Coq
Pakkauskoko ja kalorit/hiilihydraatit per 100g (koko pakkaus):330ml / 51kcal (168.3kcal) / 12.6g (41.58g)
Hinta/ostopaikka:0,41€ + pantti (1,24€/L) / SuperAlko
Mättömestarin arvio:4.5 tähteä viidestä Kategorian parhaimmistoa
Lukijoiden arvio:Ei ihmisravinnoksiHuonoHyväLoistavaKategorian eliittiä (23 arviota, keskiarvo: 4,00 / 5)

Suomalaisten paremmin oluistaan tuntema A. Le Coq valmistaa myös energiajuomia. Arvostelussa on Dynami:t sarjan alkuperäinen eli perinteiseltä energiajuomalta maistuva versio. Kuvassa olevan 330ml tölkin lisäksi juomaa myydään myös 500ml pullossa ja 568ml jättitölkissä. Juomaa myydään useissa virolaisissa ruokakaupoissa mutta parhaat diilit saa yleensä Tallinnan sataman alkoholikaupoista joissa 24 tölkin loota maksaa 9,90€ + pantit (yht. 2,40€). Suomessa Dynamitia voi ostaa Verkkokauppa.com myymälästä tai verkkokaupasta mutta hinta on tällöin kaksinkertainen.

Juomassa on piristeinä kofeiinia (26mg/100ml) ja tauriinia (270mg/100ml). Vitamiineina on C (jota harvemmin energiajuomiin lisätään), B3 (Niasiini), B5 (Pantoteenihappo), B6 ja B9 (Foolihappo).

DYNAMI:T on väriltään ja tuoksultaan niin perinteistä energiajuomaa kuin vain voi olla. Juoma maistuu hyvin samankaltaiselta kuin Battery eli kyseessä on siis hapan, pistävä, aavistuksen kahvinen ja sopivan makea energiajuoma. Paljon muuta mausta ei voi sanoa kuin että lähes täydellisesti toteutettu energiajuoma. Maku on ehkä aavistuksen Batterya miedompi ja makeampi mutta ero on miltei huomaamaton.

Dynamit ei siis pyri erottumaan massasta muulla kuin laadulla ja siinä todella on onnistuttu. Jos pidät tavallisen energiajuoman mausta niin DYNAMI:T on hinta/laatu -suhteeltaan lähes ylivoimainen valinta.

Dynamit on väriltään perinteistä energiajuomaaJuoman ravintosisältö ja ainesosaluettelo

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *