Etusivu » Arvostelu » Hell (HELL Energy)
250ml tölkki Hell energiajuomaa

Hell

Kategoria:Energiajuoma
Valmistaja:HELL Energy
Pakkauskoko ja kalorit/rasva/hiilihydraatit per 100g (koko pakkaus):250ml / 46kcal (115kcal) / 10.9g (27.25g)
Hinta/ostopaikka:0,50€ + pantti (1,96€/L) / Bauhof (Viro)
Mättömestarin arvio:2.5 tähteä viidestä Menettelee
Lukijoiden arvio:Ei ihmisravinnoksiHuonoHyväLoistavaKategorian eliittiä (6 arviota, keskiarvo: 3,50 / 5)

Tämä huomiota herättävästi nimetty energiajuoma löytyi virolaisen Bauhof-tavaratalon alelaarista. Hell (Helvetti) Energiajuomaa ei virallisesti myydä suomessa joten hankkiminen on melko hankalaa. Jo pelkän nimen takia tämä oli kuitenkin pakko saada testiin. Nettisivun mukaan lähin maa jossa juomaa myydään virallisesti on Ruotsi.

Testin juoma myytiin 250ml tölkissä mutta pakkauskokoja on nettisivun mukaan isompiakin (330ml ja 500ml). Makuvariaatioitakin löytyy lähes kymmenkunta mutta tässä testattu juoma on alkuperäinen versio. Tarkka hinta alennuksineen pääsi unohtumaan mutta normaalihinta oli 0,50€ + pantti luokkaa.

Juomassa on piristeinä kofeiinia 32mg/100ml ja tauriinia sekä vitamiineina B2 (Riboflaviini), B3 (Niasiini), B5 (Pantoteenihappo), B6 ja B12.

Pettymykset alkavat valitettavasti heti kun tölkin avaa. Juoma tuoksuu ja näyttää aivan tavalliselle energiajuomalle, lähinnä Red Bullille. Myös maku on hyvin lähellä Red Bullia. RB:n saippuainen jälkimaku on tosin vaihtunut karkkimaisemmaksi. Juoma ei ole kovinkaan energiajuomamaisen hapanta tai kirpeää ja se on turhan makeaa. Maun puolesta Hell on siis hieman parempaa kuin Red Bull (joka ei ole kummoinen saavutus) mutta valitettavasti nimi osoittautui vain markkinointikikaksi. Edes väri olisi voinut olla jotenkin alakertaan viittaava tai mausteena olisi voitu käyttää vaikka pippuria/chiliä jotta nimi olisi jollain tapaa oikeutettu. Arvio tulee maun perusteella mutta odotusten pettämisen takia tekisi mieli ottaa pari tähteä pois.

Energiajuomaa lasiin kaadettunaRavintosisältö ja raaka-aineet

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *