Etusivu » Arvostelu » Red Bull Tropical (Red Bull GmbH)
Tuotteen 250ml pakkaus

Red Bull The Summer Edition Tropical

Kategoria:Energiajuoma
Valmistaja:Red Bull GmbH
Pakkauskoko ja kalorit/hiilihydraatit per 100ml (koko pakkaus):250ml / 46kcal (115kcal) / 11g (27,5g)
Hinta/ostopaikka:1,64€ + pantti (6,56€/L) / Prisma
Mättömestarin arvio:2.5 tähteä viidestä Menettelee
Lukijoiden arvio:Ei ihmisravinnoksiHuonoHyväLoistavaKategorian eliittiä (10 arviota, keskiarvo: 4,20 / 5)

Tämä Red Bull uutuus löytyi Prismasta ja hintaa 250ml tölkillä oli 1,79€ (sis. pantin). Tropical on ainakin tölkin ulko-asun puolesta jatkoa maustetuille Red- ja Blue Editioneille. Juomassa on piristävinä aineina kofeiinia (32mg/100ml), tauriinia (400mg/100ml) sekä vitamiineina B3 (Niasiini), B5 (Pantoteenihappo), B6 ja B12.

Red Bull The Summer Edition Tropical näyttää väriltään aika tavalliselta energiajuomalta, ehkä hieman hailakammalle ja kellertävämmältä ja tuoksuu todella voimakkaasti ananakselle.

Mausta ei oikein tahdo saada selvää. Ensimmäinen reaktio oli C-vitamiini poretabletit. Tarkemmin maisteltuna kyllä sieltä löytyy esanssista appelsiinia, ananasta ja kenties banaaniakin mutta kaikki Red Bullmaisen saippuaiseen energiajuomapohjaan sekoittuna. Juoma on erittäin makeaa ja voimakkaan makuista.

Normaali Red Bull ei kuulu Mättömestarin suosikkeihin eikä tätäkään tule uudelleen ostettua. Red Bull voisikin pikkuhiljaa koittaa panostaa tuotteiden makuun kaiken ylihypetyksen sijaan.

Väriltään juoma on kellertävääTuotteen ravintosisältö ja raaka-aineet

 

Samankaltaiset artikkelit

Yksi kommentti

  1. Ite ainakin dikkaan kyseisestä litkusta, maku muistuttaa vähän jotain jaffan mangoappelsiinilimua, mikälie tropicali se nyt olikaan. Ei ainakaan maistu yhtään normi energiajuomalta, mikä on plussaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *