Etusivu » Arvostelu » Rockstar
Kuva Rockstar energiajuoman tölkistä

Rockstar Energy Drink

Kategoria:Energiajuoma
Valmistaja:Dis BV
Pakkauskoko ja kalorit/hiilihydraatit per 100ml (koko pakkaus):500ml / 59kcal (295kcal) / 13,5g (68g)
Hinta/ostopaikka:1,80€ +pantti (3,60€/L) / Prisma
Mättömestarin arvio:3 tähteä viidestä Hyvä
Lukijoiden arvio:Ei ihmisravinnoksiHuonoHyväLoistavaKategorian eliittiä (9 arviota, keskiarvo: 4,00 / 5)

Rockstar on yksi energiajuomien suurista nimistä laajalla makuvalikoimallaan ja hyvällä näkyvyydellä. Suomessakin on myynnissä useampia eri makuvaihtoehtoja mutta tällä kertaa arvostelussa on alkuperäinen Rockstar Energy Drink.

500ml tölkki löytyi Prismasta hintaan 1,95€ (sis. pantin). Juomassa on piristeenä kofeiinia (32mg/100ml), tauriinia (400mg/100ml), ginsenguutetta (10mg/100ml), guaranauutetta (10mg/100ml), Inositolia (10mg/100ml) sekä B3- (Niasiini), B6- ja B12-vitamiineja. Melkoinen cocktail siis.

Rockstar energiajuomassa on selvästi oma uniikki tuoksu ja maku. Vaaleankellertävä juoma tuoksuu makealta ja hieman liimamaiselta. Saattaa kuulostaa oudolta mutta ei tuoksu mitenkään paha ole.

Juoma on todella makeaa, lähes imelää. Energiajuoma on tunnistettavissa mutta karkkinen maku muistuttaa vaahtokarkin, tussikynän(!) ja lääkinnällisten yrttien yhdistelmää. Mausta tulee mieleen enemmänkin aasiassa suositut, hiilihapottomat energiajuomat kuin perinteinen länsimainen energiajuoma. Juoma on siis myös – ei ihan siirappimaista mutta – tuhdimpaa eikä niin raikasta kuin energiajuomat yleensä. Kulauksen jälkeen kurkussa tuntuu myös pientä poltetta joka tulee ilmeisesti siinä käytetystä Ginsengistä.

Testaajalla tämä tuli nautittua mukavana vaihteluna mutta erikoisen ja imelän maun takia ei varmasti tule kovin usein ostettua.

Juoman tuoteselosteJuoma on väriltään vaaleankellertävää

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *