Etusivu » Arvostelu » Snickers Hazelnut Limited Edition (Mars)
Snickers Hazelnut Limited Edition suklaapatukka

Snickers Hazelnut (Limited Edition)

Kategoria:Suklaapatukka
Valmistaja:Mars
Paino ja kalorit/rasva/hiilihydraatit/proteiini per 100g (koko pakkaus):49g / 489kcal (240kcal) / 23.9g (11.7g) / 59.5g (29.2g) / 8.1g (4g)
Hinta/ostopaikka:0,79€ (16,12€/kg) / Hong Kong
Mättömestarin arvio:3 tähteä viidestä Hyvä
Lukijoiden arvio:Ei ihmisravinnoksiHuonoHyväLoistavaKategorian eliittiä (1 arviota, keskiarvo: 5,00 / 5)

Edellisen kerran vuoden 2008 aikana saatavilla ollut Snickers Hazelnut on tullut takaisin. Tälläkin kertaa tuote on saatavilla vain rajoitetun ajan eli on ns. Limited Edition. Koska tuote kuitenkin on taas ajankohtainen niin Mättömestari päätti ottaa sen testiin.

Snickers on maailmalla varsin tunnettu erilaisista versioistaan ja limited edition kokeiluistaan. Osa näistä on päätynyt suomeenkin asti. Muutamia esimerkkejä erikois-Snickerseistä ovat mm. Adventure Bar, Almond, Charged, Dark, Duo, Extreme, Fudge, Green Shrek Filling, Maple, Maximus, More Caramel, More Choc, More Nuts, Peanut Butter ja Rockin’ Nut Road. Almondia ja Peanut Butteria voi tilata esim. Verkkokauppa.comista (nämä tulossa myös arvosteluun jossain vaiheessa).

Hasselpähkinä-Snickersin suomen saatavuudesta ei ole sen tarkempaa tietoa kuin että arvostelukappaleet ostettiin Hong Kong tavaratalosta. Hintaa 49g painoisella patukalla oli 79 senttiä. Painoa on siis gramman vähemmän kuin normaali-Snickersillä. Kaloreita koko patukassa on 240kcal ja hiilareita 29.2g. Patukan ainesosat näyttävät pääosin samalta kuin ennenkin mutta maapähkinöistä osa on korvattu hasselpähkinällä. Normaalipatukoissa on maapähkinää 24%, tässä on maapähkinää 17% ja hasselpähkinää 5.6%.

Snickers on varmasti sellainen patukka jota jotkut rakastavat ja jotkut tykkäävät (Mättömestari mukaanlukien) mutta kukaan ei varsinaisesti sitä inhoa. Voiko näin pieni muutos siis pilata näin hyvän tuotteen vai huomaako eroa edes?

Heti kääreen avatessa ulos pöllähtää voimakkaan paahteinen tuoksu. Maku on oikeastaan hyvinkin erilainen kuin tavallisessa Snickers-patukassa. Ensimmäisenä mausta tulee mieleen popcorn(!). Patukkaan lisätyt hasselpähkinät on ilmeisesti reippaasti paahdettu josta tällainen mielleyhtymä. Maku on ensin hieman yllättävä ja outo mutta patukan lopun häämöttäessä siihen alkaa tottua ja jopa tykästyä. Makua ei kyllä pystyisi hasselpähkinäksi tunnistamaan ellei sitä pakkauksessa lukisi. Kaikki muut maut jäävät aika selkeästi taka-alalle mutta kokonaisuus pysyy silti Snickersmäisenä. Patukan koostumus on totutun hyvä eli nougat ja maitosuklaa ovat pehmeää ja toffeinen pähkinäkerros tarjoaa sopivasti töitä hampaille. Ei tästä haastajaa alkuperäiselle saa mutta mielenkiintoista vaihtelua.

Läpileikkaus Marsin Snickers Hazelnut Limited Edition suklaapatukasta

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *