Etusivu » Arvostelu » Teho Lite Red (Olvi)
Teho Lite Redin 0.5L tölkki

Teho Lite Red

Kategoria:Energiajuoma
Valmistaja:Olvi
Pakkauskoko ja kalorit/hiilihydraatit per 100ml (koko pakkaus):500ml / 4kcal (20kcal) / 0.1g (0.5g)
Hinta/ostopaikka:1,44€ + pantti (2,88€/l) / S-Market
Mättömestarin arvio:2 tähteä viidestä Huono
Lukijoiden arvio:Ei ihmisravinnoksiHuonoHyväLoistavaKategorian eliittiä (14 arviota, keskiarvo: 3,50 / 5)

Lite Red on Olvin Teho-energiajuomasarjan uusin tulokas. Lite Red on valmistajan kuvauksen mukaan punaisilta marjoilta maistuva, sokeriton energiajuoma. Juoma on makeutettu aspartaamilla ja asesulfaami K:lla. Piristeinä juomassa on tauriinia sekä 32mg/dl kofeiinia ja vitamiineina B3 (Niasiini), B5 (Pantoteenihappo), B6 ja B12. Alkuperäinen Teho tunnetaan happamasta, guaranalla maustetusta mausta mutta tässä uutuudessa guaranaa ei ainakaan tuoteselosteen mukaan ole. Koko tölkillisessä on kilokaloreita 20 ja hiilareita 0.5g.

Lite Rediä myydään ainakin toistaiseksi pelkästään tyylikkäästi kuvitetussa 0.5L tölkissä kuten tuoteperheen toistakin sokeritonta eli Lite Boostia. Sokerittomista energiajuomista Mättömestarilla on jonkin verran kokemusta ja aika suvereeni suosikki on ollut niinikään suomalainen ja suomessa valmistettu Sugar Free Battery (Koff). Tehon eduksi voidaan jo tässä vaiheessa katsoa että siinä ei ole käytetty ollenkaan säilöntäaineita.

Teho Lite Red tuoksuu selvästi Monster-energiajuomaa muistuttavasti imelän karkkiselta ja näyttää kirkkaanpunaisena todella herkulliselta. Valitettavasti maku on selvästi pliisumpi kuin tuoksu ja ulkonäkö antaa odottaa. Maku on periaatteessa hyvää marja-sekamehua mutta ilman minkäänlaista energiajuomamaisuutta. Makeutta on mutta se tulee selvästi makeutusaineista eikä sokerista eli on jotenkin kuivaa jos makeutta voi kuivaksi kuvailla. Energiajuomana heikko esitys siis. Tätä tai mitään muitakaan sivustolla testatuista energiajuomista ei arvioida piristävyyden perusteella vaan pelkästään maun joten tuote saa vain 2 tähteä. Arvosteluskaalassa on mukana sokerilliset energiajuomat.

Jos sokerillisia energiajuomia ei syystä tai toisesta halua juoda eikä energiajuomien perusmausta pidä niin siinä tapauksessa Lite Rediä kannattaa kokeilla.

Juoman tuoteselosteLähikuva kirkkaanpunaisesta energiajuomasta

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *