Etusivu » Arvostelu » DYNAMI:T Vampire Edition (A. Le Coq)
Kokonaiskuva pullosta

DYNAMI:T Vampire Edition

Kategoria:Energiajuoma
Valmistaja:A. Le Coq
Pakkauskoko ja kalorit/hiilihydraatit per 100ml (koko pakkaus):500ml / 49kcal (245kcal) / 11,7g (58,5g)
Hinta/ostopaikka:0,79€ + pantti (1,58€/L) / Selver (Viro)
Mättömestarin arvio:4 tähteä viidestä Loistava
Lukijoiden arvio:Ei ihmisravinnoksiHuonoHyväLoistavaKategorian eliittiä (2 arviota, keskiarvo: 3,00 / 5)

Virolaisen A. Le Coqin DYNAMI:T Vampire Edition on eilen arvostellun DYNAMI:T energiajuoman maustettu versio. Puolen litran pullon hinta oli 0,89€ (sis. pantin) virolaisessa Selver-ruokakaupassa.

100ml:ssa on 49 kilokaloria energiaa ja 11,7g hiilareita. Juomassa on piristeinä kofeiinia 32mg/100ml, tauriinia 400mg/100ml sekä B3 (Niasiini), B5 (Pantoteenihappo), B6, B8 (Inositol) ja B12 vitamiineja. Näiden tietojen perusteella energiajuomapohjakin on siis hieman erilainen kuin normaaliversiossa,

Vampire Edition erikoisversion väri on nimensä mukaisesti tyylikkään verenpunainen. Miedosti esanssiselta tuoksuva juoma maistuu selvästi energiajuomalta mutta myös voimakkaan marjaiselta. Marjapuoli muistuttaa kovaa herukkakarkkia olematta kuitenkaan liian imelä, sen tarkemmin eri marjoja ei pysty tunnistamaan. Maku ei välttämättä ole kovin raikas mutta makeutta ja energiajuoman happamuutta on juuri sopivasti. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen maku ja maustettujen energiajuomien kärkikastia. Pitää vaan toivoa että erikoismaku jää pysyvästi myyntiin ja olisi kätevämpää jos tätä saisi alkuperäisen tapaan 330ml tölkissä laatikoittain.

Verenpunainen juoma kaadettuna lasiinTuotteen ravintosisältöLuettelo tuotteessa käytetyistä ainesosista

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *