Etusivu » Arvostelu » Draakon Kummikomm (Kalev)
Draakon karkkien pakkaus

Draakon

Kategoria:Makeis-sekoitus (Hedelmä)
Valmistaja:Kalev
Paino ja kalorit/hiilihydraatit/proteiini per 100g:100g / 337kcal / 76g / 7,6g
Hinta/ostopaikka:0,85€ (8,50€/kg) / Rimi (Viro)
Mättömestarin arvio:2 tähteä viidestä Huono
Lukijoiden arvio:Ei ihmisravinnoksiHuonoHyväLoistavaKategorian eliittiä (Ei arvosteluja)

Viron kotimaisten makeisten hyllyssä Kalevin (”Viron Fazer”) tuotteet näyttävät olevan lähes monopoliasemassa. Kymmenien, ellei satojen erilaisten suklaa- ja konvehtivariaatioiden seasta löytyi myös yksi hedelmämakeissekoitus. Draakon Kummi-komm on Kalevin valmistama viinikumisekoitus jossa on kahta makua, vadelma (vaarika) ja karhunvatukka (põldmarja). Pussin tekstien mukaan karkkeihin on käytetty vain luonnollisia, väri- haju- ja makuaineita.

100g pussilla oli Rimi-ruokakaupassa hintaa 85 senttiä. Sadassa grammassa on 337kcal energiaa, 76g hiilihydraatteja ja 7,6g proteiinia. Mitenkään terveellisempiä karkit eivät siis ole, keinotekoisten väri- ja makuaineiden poisjättämistä lukuunottamatta.

Karkit ovat pehmeitä mutta todella kimmoisia eli niitä on hankala pureskella pienemmäksi. Marjojen maku on luonnollinen mutta valitettavan heikko. Pelkästään imeskelemällä kyllä tuntee että jotain marjan makua karkeissa on mutta sitä ei oikeastaan pysty tunnistamaan. Jos karkin jaksaa jauhaa pienemmäksi niin makua irtoaa enemmän ja marjan pystyy jopa tunnistamaan mutta maku on silti aivan liian heikko. Makeutta ei ole niin paljon kuin tämäntyyppisissä karkeissa yleensä.

Draakon karkit eivät varsinaisesti ole pahoja mutta hankalan rakenteen ja heikon maun takia vain 2 tähteä.

Draakon karkit lähikuvassaTuotteen ravintosisältö ja ainesosat

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *