Etusivu » Arvostelu » BiFi Ranger
Tuotekuva

BiFi Ranger

Kategoria:Suolainen leivonnainen
Valmistaja:BiFi Snacks
Pakkauskoko ja kalorit/rasva/hiilihydraatit per 100g (koko pakkaus):50g / 377kcal (189kcal) / 21g (11g) / 36g (18g)
Hinta/ostopaikka:Vaihtelee / Amazon.de
Mättömestarin arvio:3 tähteä viidestä Hyvä
Lukijoiden arvio:Ei ihmisravinnoksiHuonoHyväLoistavaKategorian eliittiä (Ei arvosteluja)

Saksalainen Amazon.de verkkokauppa ilmoitti hiljattain että se alkaa toimittamaan tilauksia Suomeen ilman postikuluja. Enempää kannustinta ei tarvittu ja MM päätti hankkia maisteluun Suomessa harvinaisempia, Saksalaisia herkkuja. Ongelmaksi muodostui se että suosituimpia tuotteita (Haribo, Ritter, Kinder jne) on hyvin saatavilla Suomestakin ja hakusessa oli jotain erikoisempaa. Lopulta jäljelle ei jäänyt kuin yksi tuote joka täyttää kriteerit, nimittäin BiFi Ranger välipalapatukka. Tämän lisäksi mukaan eksyi useampia Amerikkalaisia herkkuja mutta niistä lisää myöhemmin…

BiFi on pikkuhiljaa laajentanut välipalavalikoimaansa alkuperäisestä salamipatukasta, jota on hiljattain alettu tuomaan myös Suomeen. Muita variaatioita ovat ainakin Hot (tulinen salami), Roll (salami leipäkuoressa), Carazza (pizzatasku) ja Currywurst (currymakkaratäytteellä).

Maistelemamme BiFi Ranger koostuu papumuhennoksesta sekä naudanliha- ja pekonisiivuista leipäkuoren sisällä. Patukka on syöntivalmis ja sen voi nauttia joko kylmänä tai lämmitettynä. Yhdellä patukalla on painoa 50g ja siinä on 377kcal energiaa per 100g. Patukoita myydään Amazonissa 20kpl laatikoissa.

Avatessa kääreestä pöllähtää voimakas tomaattikastikkeen, tacomausteen ja papujen tuoksu. Makuna päällimmäisenä on hieman pistävä tomaattikastike ja sopivan mausteinen papumuhennos. Tulisuutta on aavistus mutta ei missään nimessä liikaa. Lihojen maut jäävät aika tehokkaasti edellisten varjoon. Leipäkuori on melko mauton ja kuiva mutta sitä ei onneksi ole liikaa vaikka aluksi näyttääkin että täytettä on hieman säästelty.

Rakenteeltaan patukka on pitkälti yhtenäistä mössöä mutta paksu naudanlihaviipale tarjoaa joukossa pureskeltavaakin. Naudanliha on rakenteeltaan samanlaista kuin salamipatukat.

Kylmänä syötynä leipäkuori tuntuu erityisen kuivalta mutta lämmityksen jälkeen täytteet hieman notkistuvat joka helpottaa. Siltikin BiFi Ranger on parhaimmillaan juoman kanssa nautittuna, satunnaisena pikkusuolaisena tai retkieväänä.

BiFi Ranger patukka kääreestä poistettunaSisältä löytyy papuja, pekonia ja naudanlihaaBiFi Rangerin tuoteseloste saksaksiBiFi Rangerin ravintosisältö

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *