Nopea pizzakastike paseeratusta tomaatista
Nopea pizzakastike syntyy laadukkaasta paseeratusta tomaatista. Paseerattu tomaatti on maustamista vaille käyttövalmista joten aikaa menee vain minuutteja. Tölkissä myytävä paseerattu tomaatti on jo kypsennetty ja siivilöity joten sitä ei tarvitse eikä kannata enää keittää tai sen maku muuttuu einesmäiseksi. Helppouden hintana on hieman yksiulotteisempi maku kuin hauduttamalla valmistetussa tomaattikastikkeessa. Ohjeen määrä riittää noin neljään pyöreään pitsaan, yli jäänyt kastike säilyy jääkaapissa viikon. Tässä erilaisia pizzapohjaohjeita sekä vinkkejä pizzan täytteisiin ja valmistukseen.
Raaka-aineet
- 500 g Paseerattu tomaatti
- 1 tl Basilika kuivattu
- 0.5 tl Timjami kuivattu
- 0.5 tl Oregano kuivattu
- 2 tl Sokeri
- 0.25 tl Mustapippuri
- 2 rkl Oliiviöljy extra virgin
Valmistusohjeet
- Aukaise tomaattipakkaus ja sekoita joukkoon ohjeen muut ainekset.
Reseptissä huomioitavaa
- Käytä laadukasta paseerattua tomaattia kuten Cirio tai Mutti.
- Pizzakastikkeen voi valmistaa edellisenä päivänä ja antaa maustua jääkaapissa.