Coleslaw eli Amerikkalainen Kaalisalaatti

Coleslaw kaalisalaatti

Tällä ohjeella valmistat aidon, makean amerikkalaisen Coleslaw kaalisalaatin joka sopii erinomaisesti varsinkin kaikkien grilliruokien lisukkeeksi.

Coleslaw
Äänet: 9
Arvio: 4.67
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Print Recipe
VaikeustasoHelppo
Annoksia Valmistelu
8 20 minuuttia
Annoksia Valmistelu
8 20 minuuttia
Coleslaw
Äänet: 9
Arvio: 4.67
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Print Recipe
VaikeustasoHelppo
Annoksia Valmistelu
8 20 minuuttia
Annoksia Valmistelu
8 20 minuuttia
Raaka-aineet
Annoksia:
Valmistusohjeet
  1. Raasta valkokaali (aka keräkaali) ja porkkana noin riisinjyvän kokoisiksi paloiksi. Jos käytät kuvan mukaista oldschool-raastinta niin raasta kaali karkeimmalla terällä ja porkkana toiseksi karkeimmalla. Lisää nämä isoon kulhoon. Kaali varmasti hajoaa osittain käsiin raastaessa joten silppua veitsellä yli jäävät osat.
    Coleslaw kaalisalaattiin tarvittavak raaka-aineet ja välineet
  2. Raasta 1/4 (puoliksi ja vielä kerran puoliksi) pienestä tai 1/8 isosta sipulista raastimen pienimmällä terällä. Tästä tulee enemmänkin tahnaa kuin raastetta. Lisää tahna kulhoon.
  3. Lisää ohjeen loput aineet kulhoon ja sekoita huolellisesti.
  4. Peitä kulho kelmulla ja aseta se jääkaappiin maustumaan vähintään siksi aikaa kun valmistat pääruokaa.
Reseptissä huomioitavaa
  • Coleslaw:n voi valmistaa vuorokautta ennen tarjoilua sillä sen maku vain paranee mitä kauemmin se ehtii maustua.
  • Jos kaupastasi löytyy laadukkaampaa majoneesia kuin kuvassa oleva Rainbow niin osta toki sitä. Majoneesin voi ilman muuta tehdä myös itse jos aikaa riittää.
Jaa tämä resepti

3 Kommenttia aiheeseen “Coleslaw eli Amerikkalainen Kaalisalaatti”

Vastaa käyttäjälle Tara Mareen Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.