Etusivu » Arvostelu » Battery No Calories / Lime (Koff)
Juoman 330ml pakkaus

Battery No Calories Lime

Kategoria:Energiajuoma
Valmistaja:Koff
Pakkauskoko ja kalorit/hiilihydraatit per 100ml (koko pakkaus):330ml / 2kcal (6.6kcal) / 0g (0g)
Hinta/ostopaikka:2,18€ +pantti (6,60€/l) / Prisma
Mättömestarin arvio:1.5 tähteä viidestä Surkea
Lukijoiden arvio:Ei ihmisravinnoksiHuonoHyväLoistavaKategorian eliittiä (14 arviota, keskiarvo: 4,14 / 5)

Koff on ilmeisesti korvaamassa Battery Sugarfree:n ”No Calories” lisänimellä kulkevalla vastineella. Tuotteiden ainesosaluettelo näyttää muutamaa vähennystä lukuunottamatta identtiseltä. No Calories-versiosta on ainakin nettisivun tietojen mukaan poistettu maltodekstriini ja tauriini. Maltodekstriinin poistolla hiilarit on saatu nollaan ja kalorit yli puolitettua (2kcal vs. 5kcal/100ml). Ihan kaloriton juoma ei siis ole vaikka nimi niin lupaakin. Makeutusaineet ovat samat (asesulfaami K E950 ja aspartaami E951) kuin ennenkin. Tauriinin poistolle ei pitäisi mitään ravintoarvollista syytä olla joten emme osaa sanoa miksi se on jätetty pois. Muutoksen yhteydessä tavallinen No Calories sai seuraksi Lime -version joka siis myös päätyi arvosteluun. 330ml tölkki maksoi Prismassa 2,33€ (sis. pantin).

Juomassa on kofeiinia tutut 32mg/100ml ja vitamiineina B3 (niasiini), B5 (pantoneenihappo), B6 ja B12. Energiaa koko tölkissä on 6.6kcal ja hiilareita siis 0g.

Haaleanvihreä juoma tuoksuu miedosti Fairymaiselle sitrukselle. Maku muistuttaa halpaa sitruslimpparia ilman minkäänlaista energiajuomamaisuutta. Kovin paljon muuta sanottavaa mausta ei ole, limen maku ei vaan yksinään toimi jääden liian saippuaiseksi. Makeutusaineiden pitkä ja tunkkainen jälkimaku vain korostaa saippuaisuutta ja tästä todennäköisesti johtuu myös ”halpa” kokonaisvaikutelma. Varsinkaan alkuperäisestä Batterystä pitävälle tämä ei maistu ollenkaan mutta jos koet usein pakottavaa tarvetta juoda tiskivettä niin No Calories / Lime saattaa upota paremmin.

Haaleanvihreää energiajuomaa lasiin kaadettunaTuotteen raaka-aineet ja ravintosisältöVaroitukset ja tietoa tölkin kyljessä

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *