Pulled Pork uunissa Pulled Pork eli revitty possu tai nyhtöpossu on yksinkertaisuudessaan iso pala hitaasti kypsennettyä possun niskaa tai lapaa joka lopuksi revitään hienoiksi suikaleiksi. Pulled Porkia valmistetaan eri tavoin ympäri maailman. Mättömestari on tykästynyt erityisesti makeahkoon Amerikkalaiseen versioon joka kypsennetään perinteisesti savustimessa. Mättömestarin version valmistus onnistuu ympäri vuoden tavallisessa kotiuunissa ja savuista makuakin siitä
slow cooking
Alta löydät Mättömestarin slow cooking -reseptit eli hitaasti ja miedolla lämmöllä kypsennettävät ruoat.
Punaviini-lihapata
Punaviinisen lihapadan ohje Tämä lihapadan ohje on muokattu perinteisestä ranskalaisesta Burgundin-padasta.
Bolognese Spagettikastike
Spaghetti Bolognese Tämä jauheliha-bolognese kastike on helppo valmistaa mutta vaatii pitkän haudutuksen.
Ribsit Uunissa
Possun Ribsit uunissa valmistettuna Tätä ribsi eli rimpsuluu-ohjetta on kehitelty pitkään ja mielestäni tuloksena on koostumukseltaan ja maultaan parhaat ribsit kunhan vain aikaa on käytettävissä tarpeeksi. Kesällä mukaan saa halutessa vielä lisämakua savustamalla mutta ideana on resepti jonka voi toteuttaa koska tahansa, mausta juurikaan tinkimättä. Kiireessä ribsit valmistuvat myös keittämällä.
Kebabliha
Kebablihan valmistusohje Noin kymmenen kiloa tullut valmistettua kebablihaa ja joka erässä hienosäädetty mausteseosta sekä valmistustapaa. Uskallan siis väittää että tässä on netin paras kotitekoisen kebablihan valmistusohje. Päihittää maussa ja suutuntumassa suomen parhaat pikaruokalat. Kebabin kaveriksi kannattaa valmistaa Mättömestarin kebab-kastiketta sekä valitsemaasi majoneesi-, kermaviili- tai jogurttipohjaista kastiketta. Jos kebabnälkä on välitön niin Pizza-Online.fi hoitaa mätöt kotiovelle