Etusivu » Ostokset » Keittiövälineet netistä

Keittiövälineet halvalla netistä

Tälle sivulle on koottu nettikauppoja joista suuri osa Mättömestarin käyttämistä keittiövälineistä on hankittu. Netistä löytää nopeasti harvinaisemmatkin välineet ja yleensä halvemmalla kuin kivijalkakaupasta. Kauppojen yhteydessä on linkkejä muutamiin tuotesuosituksiin. Huomaa että osa kaupoista on ulkomailla joten hieman kokemusta nettiostoksista tarvitaan. Ohjeita ulkomailta tilaamiseen löydät Maksukamu-sivustolta.

Amazon.de

Amazon on maailman suurin verkkokauppa ja sen keittiövälinevalikoimakin hakee vertaistaan. Jotain valikoiman laajuudesta kertonee se että kirjoitushetkellä pelkästään paistinpannuja oli tarjolla yli 4000 erilaista. Amazonista voit siis ostaa todennäköisesti kaiken tarvitsemasi yhdellä kertaa. Tästä pääset selaamaan Koti ja keittiö -tuoteryhmää.

Valitsimme esittelyyn nimenomaan Amazonin Saksan osaston sillä muista poiketen se tarjoaa Suomalaisille ilmaisen toimituksen kun tilauksen loppusumma on yli 99 euroa. Tunnistat edun piiriin kuuluvat tuotteet tuotesivulla näkyvästä ”Free shipping” merkinnästä.

Amazonissa maksutavoiksi käyvät valitettavasti vain maksukortit eli Visa, Visa Electron ja Mastercard. Toimitusaika ilmaisella vaihtoehdolla on n. 1 viikko. Katso tästä yksityiskohtainen Amazon.de tilausopas.

https://www.amazon.de/

Kokkiman

Kokkimanilla on yksi suomen laajimmista keittiövälinevalikoimista. Samasta paikasta saa kaiken ruoanlaittoon liittyvän veitsistä pannuihin ja grillitarvikkeista säilytysastioihin. Pääpaino on laadukkaissa tuotteissa joiden hinta on onnistuttu pitämään useimmissa tuotteissa edullisempana kuin kilpailijoilla. Kokkaustarvikkeiden lisäksi Kokkimanilta löytyy myös deli-, leivonta, juomatarvike, kattaus ja yrttitarha-osasto.

Jo valmiiksi edullisista hinnoista saa vielä paremman diilin ostosten loppusumman ylittäessä 70 euroa. Tällöin toimitus on ilmainen ja saat metallisaippuan kaupan päälle. Yli 100 euron ostoksista saat lisäksi 10 euron alennuskoodin! Ostokset voi maksaa verkkopankista, kortilla tai postiennakolla ja postikulut ovat (alle 70 euron tilauksille) 6,50€. Tilaus toimitetaan 1-3 arkipäivässä.

http://www.kokkiman.com

Fasttech

Fasttech on kiinalainen sekatavarakauppa joka myy todella edullisesti keittiön pientarvikkeet ja -laitteet. Mättömestari on hankkinut täältä mm. Digitaalisen pikalämpömittarin, valkosipulin kuorijan, keraamisen veitsen (varaveitseksi), uunilämpömittarin ja digitaalisen keittiövaa’an. Parasta kaupassa on hintojen lisäksi aina ilmaiset postikulut! Toimitus tosin saattaa joskus kestää jopa kuukauden joten älä hanki mitään kiireellistä täältä. Tilauksen voi maksaa Electron- tai luottokortilla.

http://www.fasttech.com