Leikkaa paprika puoliksi ja poista siemenet. Paahda pintapuoli grillissä, uunissa tai kaasuliekillä mustaksi. Uunissa paahtaminen käy asettamalla paprikanpuolikas leikkuupinta alaspäin foliolla vuoratun uunipellin päälle ja paahtamalla 225 asteisessa uunissa n. 25min.
Laita paprika heti paahtamisen jälkeen pieneen kulhoon ja peitä se tiiviisti foliolla tai kelmulla. Kuumasta paprikasta syntyvä höyry irrottaa sen kuoren. Odota 5-10 minuuttia ja poista sitten suurin osa palaneesta kuoresta.
Muussaa paprika haarukalla tahnaksi.
Sekoita majoneesi, paprikatahna ja grillimauste yhteen. Grillimausteeksi paras valinta on Hesen oma grillimauste jota saa ravintolasta mukaan pienissä pusseissa mutta mikä tahansa muukin hienojakoinen yleisgrillimauste käy. Anna maustua jääkaapissa kelmulla peitettynä ainakin sen aikaa kun valmistat muita ruokia. Paprikamajoneesi sopii erityisesti hampurilaisen väliin ja lihalle.