Mittaa ja sekoita kaikki ohjeen mausteet sekä perunajauho keskenään. Asenna yleiskoneeseen taikinasauvat ja siirrä paistijauheliha sen kulhoon. Lihan joukkoon kannattaa lisätä myös 1dl jäämurskaa tai pieniä jääpaloja jotta se pysyy viileänä vaivauksen ajan.
Käynnistä yleiskone nopeudella joka soveltuu tiiviin taikinan vaivaukseen ja lisää mukaan mausteseos. Vaivaa massaa vähintään 30min. Kun huomaat että jauhelihan rakenne muuttuu huokoisesta tiiviin sitkomaiseksi, on se valmista paketoitavaksi. Voit halutessasi tarkistaa kebablihan maun kypsentämällä mikrossa tai pannulla pienen nokareen lihaa.
Painele lopuksi käsin mahdolliset ilmakuplat pois massasta ja tee siitä tiukka pötkylä folion sisään. Jos teet ohjeen mukaan 2kg satsin niin tee pötkylästä niin pitkä että se mahtuu juuri ja juuri uuniin poikittain. Kääri vielä varmuuden vuoksi toiseen folioon.
Laita uunin alatasolle pelti jossa n. sentin kerros vettä jotta lihasta mahdollisesti valuva rasva tippuu siihen.
Jos sinulla on paistomittari niin katso alta vaihtoehto 1. Jos sinulla ei ole paistomittaria niin katso vaihtoehto 2.
Vaihtoehto 1 (suositeltava): Tökkää paistomittari keskelle kebablihapötköä. Kypsennä kebabbia uunin keskitasolla, paistoritilällä 100 asteessa (ilman kiertoilmaa). Kun kebabin sisälämpö saavuttaa 80 astetta, ota uuni pois päältä. Paistomittaria käyttävien ei tarvitse välittää alla olevasta paistoajasta, seuraa vain mittarin näyttämää sisälämpötilaa. Vaihtoehto 2: Paista kebabia uunin keskitasolla, paistoritilällä 100 asteessa noin 6 tuntia (ilman kiertoilmaa). Kypsennysaika saattaa vaihdella paljonkin uunin lämpösäädön tarkkuudesta, käytetystä lihasta, lihan määrästä ja pakkaamisesta johtuen. Kypsä kebab on painettaessa kovahko, jopa hieman kimmoisa ja ainakin pinnan tulisi olla kauttaaltaan kypsän värinen. Jos näin ei ole niin lykkää kebab takaisin uuniin. Jos teet eri määrän kebabia kuin ohjeessa niin paistoaikaa on vielä vaikeampi arvioida, käytä tässä tapauksessa ehdottomasti paistomittaria.
Paista jälkilämmöllä uunissa puolisen tuntia ja tämän jälkeen anna pökäleen jäähtyä huoneenlämmössä. Poista folio ja kuivaile kebabin pintaa talouspaperilla. Kääri puhtaaseen folioon ja anna kiinteytyä jääkaapissa vähintään 12h.
Leikkaa juustohöylällä tai kuorimaveitsellä kebab ohuiksi siivuiksi. Pidä juustohöylä kiinni kebabin pinnassa myös takaisinvetoliikkeessä jotta terä puhdistuu seuraavaa viiltoa varten. Jos valmistuksessa meni jotain pieleen ja juustohöylällä ei tule siivuja niin voit nostaa kebabpötkön pystyyn ja siivuttaa terävällä kokkiveitsellä. Älä pelästy jos liha näyttää sisusta kohti aavistuksen raa'alta. Liha tummuu vielä kun se saa happea. Kun pötkö käy niin ohueksi että siitä ei saa enää kunnollisia siivuja, loppuosan voi paloitella veitsellä ja käyttää nämä pienemmät suikaleet esim. pizzan täytteenä jne. Jaa syömättä jäävät lihat lopuksi sopivan kokoisiin purkkeihin/pusseihin ja pakasta. Ennen nauttimista kebablihat voi joko yksinkertaisesti sulattaa/lämmittää mikrossa, paistaa pannulla runsaalla öljyllä/voilla tai lämmittää uunin grillivastuksen alla (250 astetta noin 3min, käännä lihat kerran). Tarjoile kebab-kastikkeen, riisin, ranskalaisten tai vaikka perunamuusin kera. Kebabliha on täydellistä myös esimerkiksi salaatteihin, pizzan päälle, keittoon tai tortillan/leivän väliin.