Laita rusinat pieneen purkkiin tai kuppiin ja kaada sekaan rommi. Peitä astia kelmulla ja odota että rusinat imevät rommin itseensä eli mielellään yön yli.
Sekoita tehosekoittimessa mantelijauhe, suola ja leivinjauhe.
Lisää suklaapalat ja raakakaakaojauhe. Hienonna tehosekoittimen pulssitoiminnolla kunnes koostumus vastaa karkeaa hiekkaa. Kaavi lusikalla seosta välillä tehosekoittimen reunoilta ja pohjasta.
Tee sama rusinoille. Rommia saa mennä mukaan seokseen mutta jos sitä on vielä paljon imeytymättä niin kaada (kurkkuun) suurin osa pois.
Sekoita tehosekoittimella mukaan kananmunat ja tämän jälkeen kookosöljy, stevia (1/2 tl tai 40 tippaa) ja vaniljauute. Sekoita kunnes koostumus on tasainen. Ohjeen stevia-määrällä brownieista tulee semi-makeita. Jos tykkäät makeammasta niin määrää voi lisätä.
Kaada seos öljyttyyn (noin 20x20cm) uunivuokaan ja levitä tasaiseksi nuolijalla.
Paista 180 asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes keskelle tökättyyn hammastikkuun ei enää tartu taikinaa.
Anna jäähtyä hieman jolloin browniepalat pysyvät paremmin kasassa, jaa kahteentoista osaan ja nauti.