Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa haarukalla niiden rakenne rikki.
Lisää mukaan 2.5dl Kokista, 2rkl kolasiirappia (eli puolet haihduttamastasi kolasta) ja 25ml sokeria. Sekoita.
Lisää joukkoon ensin puolet jauhoista, sitruunahappo, leivinjauhe ja suola. Sekoita kunnes tasaista. Lisää loput jauhot ja sekoita tasaiseksi. Taikinasta pitäisi tulla tahmeaa ja melko paksua mutta ei pullataikinamaisen tänkköä.
Jauhota työtaso ja taikinan pinta reilusti. Nosta taikina työpöydälle ja muotoile reilun sentin paksuiseksi levyksi. Leikkaa levy n. 2cm x 2cm kokoisiksi neliöiksi. Neliöitä pitäisi syntyä n. 25-35kpl. Pyörittele neliöt käsissä pyöreiksi ja aseta jauhotetulle lautaselle odottamaan.
Lämmitä öljy friteerauskeittimesi ohjeen mukaan. Jos et omista friteerauskeitintä niin lämmitä öljy kattilassa 175 asteiseksi. Käytä apuna lämpömittaria ja valvo öljyn lämpötilaa koko ajan. Jos kuitenkin jostain syystä lämpö nousee niin korkeaksi että öljy alkaa savuta niin peitä kattila välittömästi kannella ja ota pois lämmöltä. ÄLÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA KAADA KUUMAN ÖLJYN SEKAAN VETTÄ!
Kun öljy on 175-asteista, laske varovasti reikäkauhalla 5-10 taikinapalloa öljyyn. Pyörittele taikinapallot käsissä uudelleen pyöreiksi ennen öljyyn laskemista.
Pidä kolapalloja öljyssä 5-7 minuuttia tai kunnes pinta on tummanruskea (lähes palanut). Aseta valmiit pallerot talouspaperin päälle kuivumaan. Jos öljy lämpenee liikaa (>180°C) ota kattila pois hellalta tai jos se jäähtyy liikaa (<170°C) niin odota hetki ennen kuin lisäät seuraavan erän taikinapalloja.
Tarjoile kermavaahdon tai vaniljajäätelön ja kolakastikkeen kanssa, Koristele annos cocktailkirsikalla.