Takaisin
+ servings
Tehosekoittimessa valmistettu, samettinen parsakaali-cheddar keitto resepti

Parsakaali-cheddar -keitto

Ei vielä arvosteluja
Tulosta Jaa Facebookissa
Ruokalaji: Keitto
Pääraaka-aine: Juusto, Kasvikset
Annoksia: 2
Valmistelu: 15 minuuttia
Kypsennysaika: 6 minuuttia
Kokonaisaika: 21 minuuttia

Välineet

Raaka-aineet

  • dl Täysmaito tai 50/50 maito/kuohukerma
  • dl Kasvisliemi
  • 300 g Parsakaali
  • 100 g Cheddar-juusto
  • 1 kpl Sipuli pieni
  • Mustapippuri
  • Suola

Valmistusohjeet

  • Pilko parsakaali suupaloiksi. Höyrytä, keitä tai paahda palat uunissa puolikypsiksi.
  • Pilko Cheddar-juusto ja sipuli reiluiksi (n. 1cm x 1cm) kuutioiksi.
  • Lisää kaikki ainekset tehosekoittimeen, reseptissä kerrotussa järjestyksessä ja sulje kansi. Voit halutessasi säästää osan parsakaalista, annosten koristeluun.
  • Jos tehosekoittimessasi on kuuma keitto -ohjelma niin käytä sitä. Jos ei ole niin käynnistä tehosekoitin sen pienimmällä nopeudella ja nosta sitten nopeus maksimiin. Sekoita noin 7 minuuttia tai kunnes kannusta nousee höyryä. Mausta suolalla ja pippurilla.