Mittaa ainakin kerma ja voi valmiiksi odottamaan (tärkeää!). Laita toinen kattila liedelle keskikorkealle lämmölle ja lisää siihen 1dl kidesokeria. Odottele kunnes sokeri alkaa sulaa ja sekoita puisella lusikalla tai metallisella vispilällä.
Heti kun näyttää että sokeri alkaa kiehua, lopeta sekoitus. Kun näyttää että sokeri on kauttaaltaan läpikuultavaa ja väri alkaa olla meripihkan tapainen niin lisää kattilaan voi ja sekoita voimakkaasti kunnes voi on kokonaan sulanut. Varo roiskeita ja kuohuntaa!
Ota kattila pois lämmöltä ja odota muutama sekunti. Lisää sitten kerma ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Varo jälleen roiskeita ja kuohuntaa!
Mausta lopuksi suolalla ja sekoita kunnes kastike on tasaista. Anna jäähtyä kunnolla ja muista käsitellä varoen!