Kuivamausteseos (Dry Rub)
Annoksia Valmistelu
1 5minuuttia
Annoksia Valmistelu
1 5minuuttia
Raaka-aineet
Valmistusohjeet
  1. Sekoita ainekset keskenään ja Dry Rub mausteseos on valmis. Annos riittää noin kahden kilon lihaerälle. Voit tehdä suuremman annoksen säätämällä määriä yllä olevalla annosmäärän valitsimella. Kuvauspäivänä fariinisokeri oli loppu joten käytettiin Mascobado-täysruokosokeria. Tämä ei kuitenkaan kestänyt lämpöä yhtä hyvin kuin fariinisokeri joten käytä fariinia jos vain mahdollista.
  2. Huuhtele valmistettava liha, kuivaa ja hiero ensin lihan pintaan ohuelti rypsiöljyä. Hiero sitten mausteseos huolellisesti lihan pintaan ja siirrä liha muovipussissa jääkaappiin maustumaan vähintään yön yli. Mausteseosta tullaan käyttämään useissa Mättömestarin resepteissä.
Reseptissä huomioitavaa