Coleslaw
Annoksia Valmistelu
8 20minuuttia
Annoksia Valmistelu
8 20minuuttia
Raaka-aineet
Valmistusohjeet
  1. Raasta valkokaali (aka keräkaali) ja porkkana noin riisinjyvän kokoisiksi paloiksi. Jos käytät kuvan mukaista oldschool-raastinta niin raasta kaali karkeimmalla terällä ja porkkana toiseksi karkeimmalla. Lisää nämä isoon kulhoon. Kaali varmasti hajoaa osittain käsiin raastaessa joten silppua veitsellä yli jäävät osat.
  2. Raasta 1/4 (puoliksi ja vielä kerran puoliksi) pienestä tai 1/8 isosta sipulista raastimen pienimmällä terällä. Tästä tulee enemmänkin tahnaa kuin raastetta. Lisää tahna kulhoon.
  3. Lisää ohjeen loput aineet kulhoon ja sekoita huolellisesti.
  4. Peitä kulho kelmulla ja aseta se jääkaappiin maustumaan vähintään siksi aikaa kun valmistat pääruokaa.
Reseptissä huomioitavaa
  • Coleslaw:n voi valmistaa vuorokautta ennen tarjoilua sillä sen maku vain paranee mitä kauemmin se ehtii maustua.
  • Jos kaupastasi löytyy laadukkaampaa majoneesia kuin kuvassa oleva Rainbow niin osta toki sitä. Majoneesin voi ilman muuta tehdä myös itse jos aikaa riittää.