BBQ (Barbeque) grillikastike

BBQ (Barbeque) grillikastike

Tämä Jenkkityylinen Barbeque-kastike valmistuu hetkessä mutta vaatii autenttisen maun aikaansaamiseksi useita vähän harvinaisempiakin mausteita. Ohjeen määrillä syntyy vajaa litra valmista kastiketta.

BBQ (Barbeque) grillikastike
Äänet: 12
Arvio: 4.33
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Print Recipe
VaikeustasoHelppo
Annoksia Valmistelu
40 10 minuuttia
Kypsennys
5 minuuttia
Annoksia Valmistelu
40 10 minuuttia
Kypsennys
5 minuuttia
BBQ (Barbeque) grillikastike
Äänet: 12
Arvio: 4.33
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Print Recipe
VaikeustasoHelppo
Annoksia Valmistelu
40 10 minuuttia
Kypsennys
5 minuuttia
Annoksia Valmistelu
40 10 minuuttia
Kypsennys
5 minuuttia
Raaka-aineet
Annoksia:
Valmistusohjeet
  1. Laita kattila hellalle keskilämmölle
  2. Lisää reseptin ainekset ylhäältä alaspäin kattilaan aina välillä vispilällä sekoittaen
  3. Kun kaikki ainekset ovat kattilassa, nosta lämpöä ja anna kastikkeen kiehahtaa
  4. Anna kastikkeen jäähtyä ja säilö hyvin puhdistettuun purkkiin.
Reseptissä huomioitavaa
  • Nestemäinen savu tai savuaromi (engl. Liquid Smoke) on luonnollista savua tislaamalla valmistettu mauste. Nestemäistä savua voi ostaa erittäin hyvin varustetuista ruokakaupoista tai esim. Vitacost-nettikaupasta (etsi "Colgin Liquid Smoke").
  • BBQ-kastike on täydellinen lisuke minkä tahansa lihan kanssa, erityisesti tämä sopii porsaanlihalle.
  • Jos sinulla on limsakone niin voit käyttää valmiin colajuoman tilalla puoli korkillista cola-tiivistettä ja 2dl vettä.
  • Kastike säilyy ilmatiiviissä purkissa jääkaapissa useita kuukausia, ellei jopa vuosia.
  • Tästä voit hankkia reseptin mausteet luomuversiona. Tarvittavien mausteiden nimet ovat englanniksi sea salt (merisuola), mustard (sinappijauhe), garlic powder (valkosipulijauhe), onion powder (sipulijauhe), paprika (paprikajauhe), thyme (timjami), black pepper - fine grind (mustapippurijauhe) ja cayenne.
Jaa tämä resepti

Yksi kommentti aiheeseen “BBQ (Barbeque) grillikastike”

Vastaa käyttäjälle Uahu Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.