Virolainen Jauhelihakastike

Perinteinen virolainen maitopohjainen jauhelihakastike

Virolainen jauhelihakastike Tämä perinteinen virolainen (valkoinen) jauhelihakastike valmistuu ilman tomaattia. Maitopohjainen kastike suurustetaan vehnäjauholla ja maustetaan yksinkertaisesti pippurilla ja suolalla. Kastikkeen voi tarjota keitettyjen perunoiden tai vaikka pastan kanssa. Lihana voi käyttää sika/nauta jauhelihaa, sian jauhelihaa tai kokolihaversioon possusuikaleita. Katso reseptin lopusta tuunausvinkkejä.

Mac & Cheese (Juustomakaronilaatikko)

Lähikuva valmiista Mac & Cheeseannoksesta

Amerikkalainen Juustomakaronilaatikko Mac & Cheese juustomakaronilaatikko on alunperin englantilainen keksintö mutta amerikkalaisena lohturuokana paremmin tunnettu.  Se sopii erinomaisesti esim. grilli- ja pikaruokien seuraksi mutta maistuu myös erikseen välipalana. Tällä ohjeella syntyy erityisen rapealla kuorella varustettu mutta alta super-mehevä ja todella juustoinen Macaroni & Cheese.

Ribsit Uunissa

Valmiit ribsit pysyvät koossa mutta luut irtoavat helposti lihasta

Possun Ribsit uunissa valmistettuna Tätä ribsi eli rimpsuluu-ohjetta on kehitelty pitkään ja mielestäni tuloksena on koostumukseltaan ja maultaan parhaat ribsit kunhan vain aikaa on käytettävissä tarpeeksi. Kesällä mukaan saa halutessa vielä lisämakua savustamalla mutta ideana on resepti jonka voi toteuttaa koska tahansa, mausta juurikaan tinkimättä. Kiireessä ribsit valmistuvat myös keittämällä.

Täyteläinen riistakeitto

Riistakeittoa valmiina tarjoiltavaksi

Riistakeitto Koskenlaskijalla Tämä juustoinen lihakeitto muuntautuu moneksi vaihtamalla vain muutama raaka-aine. Katso reseptin lopusta vinkit jauheliha ja kana-versioon. Tavallisesta poiketen tässä ohjeessa käytetään pakasteita sillä niiden käytöllä säästetään huomattavasti aikaa ja vaivaa eikä eroa juuri huomaa.