Tater Tots eli uppopaistetut perunapallerot Tater Tot(s) on itseasiassa ruokatehtaan (Ore-Ida) rekisteröity tuotenimi mutta se on yleistynyt nimityksenä tälle perunalisäkkeelle. Ruokalajin on myös keksinyt kyseinen valmistaja. Nimi ei käänny suoraan Suomeksi joten kutsumme ruokaa uppopaistetuiksi perunapalleroiksi. Tater Totsit (tunnetaan myös nimillä potato gems tai oven crunchies) ovat esikypsennetystä, raastetusta tai muussatusta perunasta tehtyjä pieniä palleroita
Dippikastikkeet
Dippikastike- ja majoneesireseptit Tässä kokoelma erilaisia omatekoisia dippikastikkeita ja maustettuja majoneeseja joita voi käyttää esim. friteerattujen ruokien, kasvisten, sipsien ym. dippailuun tai vaikka hampurilaisten, hot dogien tai kebablihan lisukkeena.
Kuivamausteseos Grillilihalle (Dry Rub)
Dry Rub mausteseos grillilihalle Kuivamausteseoksella eli Dry Rubilla kuorrutus on vaihtoehtoinen marinointitapa joka sopii erityisesti pitkään kypsennettävälle possun- tai naudanlihalle. Mausteseos auttaa muodostamaan maukkaan kuoren lihan ympärille jolloin kosteus pysyy paremmin tallessa ja se lisää mukavaa suutuntumaa. Ohjeen mausteseosta voi valmistaa etukäteen suuremman annoksen ja säilöä ilmatiiviseen purkkiin myöhempää käyttöä varten.
BBQ (Barbeque) grillikastike
BBQ (Barbeque) grillikastike Tämä Jenkkityylinen Barbeque-kastike valmistuu hetkessä mutta vaatii autenttisen maun aikaansaamiseksi useita vähän harvinaisempiakin mausteita. Ohjeen määrillä syntyy vajaa litra valmista kastiketta.
Kebabliha
Kebablihan valmistusohje Noin kymmenen kiloa tullut valmistettua kebablihaa ja joka erässä hienosäädetty mausteseosta sekä valmistustapaa. Uskallan siis väittää että tässä on netin paras kotitekoisen kebablihan valmistusohje. Päihittää maussa ja suutuntumassa suomen parhaat pikaruokalat. Kebabin kaveriksi kannattaa valmistaa Mättömestarin kebab-kastiketta sekä valitsemaasi majoneesi-, kermaviili- tai jogurttipohjaista kastiketta. Jos kebabnälkä on välitön niin Pizza-Online.fi hoitaa mätöt kotiovelle