Hot Breasts Vaikka maukkaita ovatkin niin Hot Wings-kanansiipien kanssa näpertely on ainakin Mättömestarin mielestä rasittavaa puuhaa. Ratkaisu ovat nämä helpommin mätettävät, ”luuttomat siivet” jotka ovat siis uppopaistettuja ja tulisesti maustettuja broilerin rintafileepaloja eli Hot Breasts.
Kuivamausteseos Grillilihalle (Dry Rub)
Dry Rub mausteseos grillilihalle Kuivamausteseoksella eli Dry Rubilla kuorrutus on vaihtoehtoinen marinointitapa joka sopii erityisesti pitkään kypsennettävälle possun- tai naudanlihalle. Mausteseos auttaa muodostamaan maukkaan kuoren lihan ympärille jolloin kosteus pysyy paremmin tallessa ja se lisää mukavaa suutuntumaa. Ohjeen mausteseosta voi valmistaa etukäteen suuremman annoksen ja säilöä ilmatiiviseen purkkiin myöhempää käyttöä varten.