Mozzarella sticks Mozzarellatikut ovat yksinkertaisesti paneroitua ja uppopaistettua Mozzarellajuustoa. Tämä pika- ja Tex Mex -ravintoloista tuttu alkupala on ilmeisesti alkujaan Ranskassa keksitty. Valmistus kotona on hieman haasteellista sillä Mozzarella-juusto sulaa erittäin herkästi. Tästä syystä panerointi kannattaa tehdä erityisen huolella ja sulamista edelleen ehkäistään jäähdyttämällä tikut ennen uppopaistoa. Lopputulos on kuitenkin vaivan arvoinen, venyvän pehmeää juustoa
Parmesaanikana (Chicken Parmigiana)
Parmesaanikana (Chicken Parmesan) Parmesaanikana (”Chicken Parmesan”, ”Chicken Parm”) on muunnelma Italialaisesta klassikosta nimeltään Parmigiana. Tässä alkuperäisen reseptin munakoiso on korvattu broilerin rintafileellä. Reseptissä on hieman tekemistä mutta lopputulos onnistuu lähes varmasti.
Pizza
Paras pizzaresepti Okei, emme ole kaikkia pizzareseptejä kokeilleet mutta järkyttävän herkullista pizzaa tällä reseptillä syntyy! Tässä perehdymme vain pizzan täytteisiin ja kasaamiseen sillä erilaiset pohjat vaativat erilaisen kypsennyksen ja tomaattikastikkeenkin voi toteuttaa monella tapaa. Sinulla pitää olla tässä vaiheessa tomaattikastike ja pohja tehtynä. Tässä ohjeet ohuen New York -tyyppisen pizzapohjan (samanlainen kuin Kotipizzassa) tekoon, paksumman