Hot Dog -sämpylät Itse tehdyt Hot Dog -sämpylät ovat aivan eri planeetalta kuin kaupasta valmiina ostettu, kuiva pullapötkö. Ne näyttävät, tuntuvat ja maistuvat paljon paremmalta eikä valmistuskaan ole erityisen vaikeaa.
Pannupizzapohja (Sisilia -tyyppinen)
Pannupizzapohja resepti Tällä ohjeella syntyy pellillinen Sisilia -tyyppistä pannupizzapohjaa. Tämä paksu ja pehmeän ilmava pohja on mainio valinta kun ruokittavia on enemmän eli kun ei ole aikaa kohotella taikinaa päiväkausia tai pyöritellä useampia pizzapohjia. Pannupizza sopii myös paremmin aloittelevalle pizzaleipurille sillä pohjan venytys on huomattavasti helpompaa kuin pyöreän pizzapohjan. Pohjan lisäksi tarvitset täytteet ja tomaattikastiketta.
Pizzapohja (Ohut New York -tyyppinen)
Ohuen, käsin venytetyn pitsapohjan valmistusohje Pizza ei kunnolla tehtynä ole kovin pikaista ruokaa. Tällä ohjeella syntyy yön yli jääkaapissa kylmäkohotettu ”New York style”- eli ohut, aromikas ja leipämäisellä reunalla varustettu pitsapohja. Samanlaista pohjaa käytetään mm. Kotipizzassa. Kylmäkohotus eli fermentaatio tuottaa taikinaan enemmän ja pienempiä ilmakuplia sekä enemmän makua kuin perinteinen huoneenlämmössä kohotus. Pohja venytetään muotoonsa
Kuorrutetut Kanelipullat (Cinnamon Bun)
Cinnamon Buns/Rolls ohje Tämä on amerikkalainen versio tutusta korvapuustista. Kanelipullat paistetaan korvapuusteista poiketen ”kyljellään” ja pintaan sivellään lopuksi tuorejuustokuorrute. En osaa päättää ovatko nämä parempia kuin tavalliset korvapuustit mutta herkullisia joka tapauksessa ja mukavaa vaihtelua.