Ylikypsä joulukinkku Tällä paisto-ohjeella syntyy ”ylikypsä” joulukinkku joka on sisältä lähes harmahtava ja mureneva. Varmasti tämä ei ole kaikkien mieleen ja punertavammasta/kiinteämmästä kinkusta pitävän kannattaa etsiä ohjetta muualta. Murean koostumuksen kustannuksella menetetään hieman mehevyyttä mutta sitähän voi korvata lisukkeilla. Kuten suurin osa Mättömestarin muistakin liharuoista, joulukinkkukin tehdään pidemmän kaavan mukaan. Paistoaikaa kannattaa varata 4-5 tuntia /
Dippikastikkeet
Dippikastike- ja majoneesireseptit Tässä kokoelma erilaisia omatekoisia dippikastikkeita ja maustettuja majoneeseja joita voi käyttää esim. friteerattujen ruokien, kasvisten, sipsien ym. dippailuun tai vaikka hampurilaisten, hot dogien tai kebablihan lisukkeena.