Mummon liha-makaronilaatikko

Annos mehevää makaronilaatikkoa

Liha-makaronilaatikon valmistusohje Netistä ei löytynyt ”vanhanaikaista” liha-makaroonilaatikon ohjetta jossa lihaa ei paisteta ollenkaan joten tässä mummon resepti kyseiseen herkkuun. Todella yksinkertainen ohje mutta lopputulos on maukasta ja mehevää toisin kuin kaupan valmistökötit, pehmeä koostumus saattaa tosin jakaakin mielipiteitä. Haihtuva maito ja siirappi tekevät tästä myös melko makean joten on varmasti myös lasten mieleen.

Kebabliha

Herkullista kebablihaa siivutettuna

Kebablihan valmistusohje Noin kymmenen kiloa tullut valmistettua kebablihaa ja joka erässä hienosäädetty mausteseosta sekä valmistustapaa. Uskallan siis väittää että tässä on netin paras kotitekoisen kebablihan valmistusohje. Päihittää maussa ja suutuntumassa suomen parhaat pikaruokalat. Kebabin kaveriksi kannattaa valmistaa Mättömestarin kebab-kastiketta sekä valitsemaasi majoneesi-, kermaviili- tai jogurttipohjaista kastiketta. Jos kebabnälkä on välitön niin Pizza-Online.fi hoitaa mätöt kotiovelle