Mozzarella sticks Mozzarellatikut ovat yksinkertaisesti paneroitua ja uppopaistettua Mozzarellajuustoa. Tämä pika- ja Tex Mex -ravintoloista tuttu alkupala on ilmeisesti alkujaan Ranskassa keksitty. Valmistus kotona on hieman haasteellista sillä Mozzarella-juusto sulaa erittäin herkästi. Tästä syystä panerointi kannattaa tehdä erityisen huolella ja sulamista edelleen ehkäistään jäähdyttämällä tikut ennen uppopaistoa. Lopputulos on kuitenkin vaivan arvoinen, venyvän pehmeää juustoa
Jalapeño Poppers (Friteeratut Jalapenot)
Friteeratut jalapenot juustotäytteellä Lähes jokaisen Tex Mex ravintolan listoilta löytyvät Jalapeno Poppersit on helppo, joskin hieman työläs valmistaa kotonakin. Käytä ehdottomasti tuoreita Jalapeño -paprikoita eikä niitä säilykepurkista löytyviä. Tuoreita harvemmin myydään lähikaupassa mutta isompien markettien hyllystä yleensä löytyy. Täytettä voi muokata omaan makuun sopivaksi esimerkiksi vaihtamalla tuorejuuston maustettuun versioon ja vaihtamalla pekonin haluamaansa lihaan.
Parmesaanikana (Chicken Parmigiana)
Parmesaanikana (Chicken Parmesan) Parmesaanikana (”Chicken Parmesan”, ”Chicken Parm”) on muunnelma Italialaisesta klassikosta nimeltään Parmigiana. Tässä alkuperäisen reseptin munakoiso on korvattu broilerin rintafileellä. Reseptissä on hieman tekemistä mutta lopputulos onnistuu lähes varmasti.
Pizza
Paras pizzaresepti Okei, emme ole kaikkia pizzareseptejä kokeilleet mutta järkyttävän herkullista pizzaa tällä reseptillä syntyy! Tässä perehdymme vain pizzan täytteisiin ja kasaamiseen sillä erilaiset pohjat vaativat erilaisen kypsennyksen ja tomaattikastikkeenkin voi toteuttaa monella tapaa. Sinulla pitää olla tässä vaiheessa tomaattikastike ja pohja tehtynä. Tässä ohjeet ohuen New York -tyyppisen pizzapohjan (samanlainen kuin Kotipizzassa) tekoon, paksumman
Mac & Cheese (Juustomakaronilaatikko)
Amerikkalainen Juustomakaronilaatikko Mac & Cheese juustomakaronilaatikko on alunperin englantilainen keksintö mutta amerikkalaisena lohturuokana paremmin tunnettu. Se sopii erinomaisesti esim. grilli- ja pikaruokien seuraksi mutta maistuu myös erikseen välipalana. Tällä ohjeella syntyy erityisen rapealla kuorella varustettu mutta alta super-mehevä ja todella juustoinen Macaroni & Cheese.